Menu
Co potřebujete najít?
Úvod > Články > Novinky > Novinka: IS ECO – nová generace dostupné infrasauny

Novinka: IS ECO – nová generace dostupné infrasauny

Články Novinky Saunování Infrasauny
19. května 2022

Nadčasový design, styl, mimořádně kvalitní provedení a výroba v našich dílnách nedaleko Prahy. Už dlouho jsme chtěli mít v nabídce infrasaunu, která bude dostupná pro každého. A přesto bude splňovat naše náročné požadavky na kvalitu. Infrakabina IS ECO mění význam slova standard. Konstrukcí a materiály je srovnatelná s jakoukoli infrasaunou z naší nabídky. A její cena vás mile překvapí.

 

Infrakabina IS ECO

Premiéra nových infrazářičů Sentiotec

Infrasaunu dělají infrazářiče. O tom nemůže být pochyb. Jejich kvalita určuje, zda si domů pořizujete obyčejnou prohřívárnu nebo kabinu, která bude mít pozitivní vliv na vaše zdraví a imunitní systém.

To platí bez výjimky i pro naši novinku IS ECO, do které jsme poprvé použili nový typ světelných infrazářičů Sentiotec.

Zapomeňte na klasické karbonové nebo keramické zářiče.

Zářiče Sentiotec v IS ECO se svými vlastnostmi blíží špičkovým full-spektrálním infrazářičům Vitae, které montujeme do našich nejlepších infrakabin.

Nové infrazářiče Sentiotec jsou optimální zdroj infračerveného záření, které je velmi podobné tomu přírodnímu ze sluníčka.

Infrazářiče Sentiotec

Navíc mají zářiče Sentiotec použité v IS ECO několik dalších výhod:

  • vyzařují kompletní spektrum infrapaprsků (IR-A, B, C)
  • 100 % výkon dosahují hned po zapnutí, nemusíte na nic čekat
  • vydávají příjemné teplé oranžové světlo

Výjimečné přednosti nových infrazářičů Sentiotec oceníte hlavně v zimě, kdy je slunečního svitu nedostatek. A také, když vám přijde vyúčtování za elektřinu. Díky jejich rychlému startu totiž netopíte pánubohu do oken, ale saunovat se můžete okamžitě po zapnutí infrasauny.

TIP:

Jak to je s infrazářením a o dalších typech infrazářičů se dočtete v našem specializovaném článku.

Infrakabina IS ECO se vejde i do malého bytu

Infrasauna se od finské sauny liší nižší teplotou vzduchu a infrazářením. To neohřívá vzduch v kabině, ale prohřívá přímo vaše tělo. Aby byla distribuce tepla optimální, v infrakabině se neleží, ale sedí.

Jen tak prohřejí infrapaprsky lidské tělo kompletně a stejnoměrně.

Typy infrasaun IS ECO

Na rozdíl od finské sauny tedy může být infrasauna IS ECO opravdu maličká – nejmenší typ pro jednu osobu se vejde na půdorys 125,5 x 110 centimetrů a výšku má 210 centimetrů.

Saunujete se raději ve dvou? Pak tu máme verzi pro dvě osoby s rozměrem 140 x 120 centimetrů. A když hledáte opravdu velkou infrasaunu, nabídneme vám IS ECO v rozměru 200 x 120 centimetrů.

Nevyhovuje vám ani jeden z typizovaných rozměrů infrakabiny IS ECO? Žádný problém! Vyrobíme vám ji na zakázku v téměř jakémkoli rozměru. Jak velikou budete chtít, včetně nadstandardního vybavení.

IS ECO můžete mít jako vestavěnou nebo samostatně stojící.

A protože infrasauna neprodukuje žádnou vlhkost, nepotřebuje odvětrání ani přívod čerstvého vzduchu. Můžete ji umístit kam budete chtít. Třeba i na koberec nebo plovoucí podlahu či parkety.

A pokud nemáte samostatnou místnost, kde byste si zařídili vlastní malé wellness, nezoufejte. Infrasaunu můžete mít v ložnici, na chodbě nebo obývacím pokoji.

Zapojení infrasauny je snadné: stačí jí standardní zásuvka 220V.

Nová infrasauna IS ECO

Na rozdíl od všech těch saun z e-shopů a prodejen zahradních potřeb si infrakabinu IS ECO nebudete muset složitě skládat a trávit celý den se šroubovákem a kladívkem v ruce.

Infrasaunu IS ECO vám vždy dodáme včetně profesionální montáže!

Zbavte se bolestí zad a relaxujte, kdykoli chcete!

Infrasauna IS ECO může změnit váš život jako mávnutím kouzelného proutku. Z vašeho bytu se rázem stane domácí rehabilitační centrum.

Den, kdy vaši novou infrasaunu poprvé zapnete, si budete pamatovat celý život.

Stačí stisknout tlačítko na saunové regulaci, otevřít prosklené dveře, které se samy pomalu zavřou a vy slyšíte jen jemné cvaknutí magnetického zámku.

Než si sednete na pohodlné lavice ze skandinávského smrku, infrazářiče mají plný výkon. Od té chvíle vás nic neruší. Jste jen vy a blahodárné teplo.

Infrazářiče Sentiotec

Cítíte, jak infrapaprsky příjemně prohřívají celé vaše tělo. Starosti všedního dne postupně mizí a vy se soustředíte jen na sebe.

Můžete přemýšlet a odpočívat v naprostém tichu.

Nebo si zapněte svoji oblíbenou hudbu. Poslouchat ji můžete z USB zdroje nebo z vašich playlistů Spotify či Apple Music – stačí váš mobilní telefon nebo počítač propojit pomocí Bluetooth s regulací IS ECO.

Saunujte se 30 minut dvakrát týdně a budete se cítit lépe, než kdy předtím. Infrapaprsky vám dodají spoustu energie a posílí váš imunitní systém.

Vyzkoušejte si infrasaunu IS ECO na vlastní kůži!

Přijďte si novinku roku 2022 infrasaunu IS ECO prohlédnout a nezávazně vyzkoušet do našeho saunového showroomu. Najdete nás v Praze – Uhříněvsi a pokud pojedete autem, buďte bez obav: u nás vždy snadno zaparkujete.

Infrasauna IS ECO s infrazářiči Sentiotec

Domluvte si termín návštěvy, anebo přijeďte jen tak – otevřeno máme každý pracovní den od 9 do 17 hodin. Kromě infrasauny IS ECO u nás uvidíte spoustu finských saun, infrasauny s exkluzivními zářiči Vitae a například i parní kabinu a venkovní saunu.

Chcete se na něco zeptat?
Pošlete nám zprávu nebo zavolejte, kontakty najdete zde.

Líbí se vám IS ECO?
Napište si o ceník a další informace.

Zajímají vás i další infrasauny?
Všechny naše ostatní infrakabiny najdete zde.

Podobné články
Zpět na výpis článků
x
Vybíráte saunu?

Pomůžeme vám
s výběrem
vaší nové sauny.

Chcete poradit?
Poslat kalkulaci?

ANO, CHCI