Menu
Co potřebujete najít?
Úvod > Reference > Privátní realizace > Venkovní sauna s odpočívárnou a ochlazovnou – když se nic nenechá náhodě

Venkovní sauna s odpočívárnou a ochlazovnou – když se nic nenechá náhodě

LOKALITA: CZ • Střední Čechy • zahrada u rodinného domu

Vše začalo pečlivým plánováním. Aby měl klient konkrétní představu o tom, jak bude vysněné wellness u jeho domu vypadat, připravili jsme časový plán prací a vizualizace několika pohledů na saunu i její příslušenství. Aby stavba k domu padla jako ulitá, design a provedení jsme přizpůsobili jeho originálnímu vzhledu. Maximální soukromí a pohodlí zde hrají jasný prim.

Použité materiály:

Dřevěné plochy z cedru a venkovní obklad ze sukatého cedru uzavírají stavbu tohoto wellness před zraky zvědavého okolí. Prosklení ji naopak vstřícně otevírá směrem do ryze soukromých prostor.

Výbava sauny:

Prémiové topidlo EOS BI-O Cubo s vyvíječem páry se přehledně a jednoduše ovládá pomocí externí regulace EOS Emotec H s barevnou obrazovkou.

Hlavní výhody řešení:

Prostorná sauna je vybavena 2 teplotními čidly a čidlem vlhkosti pro ideální rozložení teploty a vlhkosti během BIO provozu. Je to drobnost, ale zpříjemní každé saunování.

 

fotogalerie z realizace

Ke každé finské sauně neodmyslitelně patří odpočívárna a ochlazovna. A dokonalé spojení těchto tří částí vytváří toto nesmírně útulné wellness. Stačí udělat dva kroky z domu a prosklenými dveřmi vejdete do odpočívárny, kde odložíte svršky a pod vlažnou sprchou se omyjete. Poté vejdete do příjemně rozehřáté sauny. Když máte chuť, proměníte pár kliknutími finskou saunu na BIO saunu s nižší teplotou a vyšší vlhkostí vzduchu. Je to tak snadné a příjemné, že tady budete chtít trávit každou volnou chvilku.

Tato na pohled originální venkovní sauna dokáže perfektně skrýt svůj malý a útulný svět před zraky sousedů. Stačí zatáhnout velké pojízdné dřevěné dveře a během relaxace a odpočinku vás nebude nic rušit… Zůstane jen ticho, teplo, útulné šero a vy…

Zjistěte více informací o této sauně

Venkovní finské sauny Native
Chcete podobné řešení?
Domluvte si konzultaci nebo se nás na cokoli zeptejte.
Co nejdříve se vám ozveme zpátky!





    Proč potřebujeme vaše telefonní číslo?
    Protože většina poptávek nemusí obsahovat všechny údaje, které potřebujeme ke správnému vyhodnocení dané situace. Díky tomu, že budeme znát váš telefon, můžeme vaši poptávku telefonicky upřesnit, případně doporučit jiný produkt z naší nabídky, který pro vás bude vhodnější.
    Vaše údaje jsou u nás v bezpečí a nikdy je nikomu neposkytneme.
    x
    Vybíráte saunu?

    Pomůžeme vám
    s výběrem
    vaší nové sauny.

    Chcete poradit?
    Poslat kalkulaci?

    ANO, CHCI