Menu
Co potřebujete najít?
Úvod > Články > Finské sauny > Proč si tenistka Lucie Hradecká pořídila venkovní saunu? – video

Proč si tenistka Lucie Hradecká pořídila venkovní saunu? – video

Finské sauny Články Saunování
29. prosince 2020

Lucie Hradecká je česká profesionální tenistka, vítězka ženské čtyřhry na French Open 2011, na US Open 2013, finalistkou Wimbledonu 2012 a držitelkou mnoha grandslamových titulů. Vede tenisovou školičku pro děti a letos dokončila rekonstrukci zahrady, na kterou si pořídila venkovní saunu Native.

Jak Lucii Hradecké saunování pomáhá?

Sauna pro Lucii Hradeckou znamená především relax a dokonalý odpočinek po tréninku. Saunování jí také pomáhá zapomenout na všední starosti.

VIDEO:

Má sauna vliv na její zdraví?

Rozhodně ano a po náročném tréninku obzvlášť. Pro unavené svaly i klouby není lepší vzpruha než pobyt ve finské sauně, kde teploty dosahují až 100 °C a krásně prohřejí každý kousek těla.

Tenistka Lucie Hradecká a její sauna Native

Další ohromnou výhodou pravidelného saunování je také vyšší odolnost organismu proti nachlazení a nemocem, potvrzuje Lucie Hradecká.

Proč se rozhodla pro vlastní saunu?

Už při plánování rekonstrukce zahrady byla Lucie Hradecká rozhodnutá, že její součástí bude venkovní sauna.

Úplné soukromí a klid vlastní sauny, o kterou se nemusíte s nikým dělit, je nadevše.

Výhodu vlastní sauny ocenila především ve chvíli, kdy byly letos veřejné sauny kvůli vládním nařízením ohledně koronaviru uzavřeny.

Stačí vyjít několik kroků z domu a sauna je na dosah. Hned vedle ní je ochlazovací sprcha, když má náladu, může se ochladit v bazénu. Součástí budovy, kde je sauna, je i kryté posezení s kuchyňkou.

Tenistka Lucie Hradecká a její sauna Native

Tak vypadá venkovní wellness, které splní i náročné požadavky profesionálního sportovce.

Co jí pomohlo vybrat dodavatele sauny?

Výběr své budoucí sauny začala Lucie Hradecká, stejně jako většina zájemců: na internetu. Pro oslovení naší společnosti jí pomohly recenze a hlavně osobní návštěva v našem saunovém Showroomu.

Možnost prohlédnout si a vyzkoušet vystavené sauny a hlavně jejich provedení, řešení a kvalita ji přesvědčily natolik, že byla hned rozhodnuta pořídit si saunu od SaunaSystem.

Jak probíhala montáž sauny?

Dva dny. Tak dlouho měla podle původního předpokladu trvat montáž sauny na zahradě české tenistky. Z naší strany to byl až příliš opatrný termín.

Technicky je sauna řešena jako vestavěná, protože zadní i obě boční stěny jsou zděné. Ze sauny je tedy pohledově viditelná jen přední část. Tím se liší od většiny venkovních saun, na druhou stranu je lépe chráněna proti povětrnostním podmínkám.

Tenistka Lucie Hradecká a její sauna Native

Montéři dorazili hned ráno. Ohlásili se, nanosili na zahradu potřebné věci a začali bleskově se stavbou sauny. Díky perfektní přípravě a sehranosti montážní party se podařilo celou saunu včetně elektrických částí předat ještě ten den.

A už večer tak mohlo proběhnout první zkušební saunování.

Tenistka Lucie Hradecká a její sauna Native

To jak je tenistka Lucie Hradecká se saunou spokojena a zda naši společnost doporučí, se už můžete podívat ve videu.

Typově se jedná o venkovní saunu Native, kterou nabízíme ve 4 základních provedeních, z nichž každé lze upravit na míru. A to jak rozměrově, tak výbavou i provedením. Navíc je u sauny Native možná velká míra individualizace a příplatkové výbavy.

Stačí zaklapnout dřevěné nebo prosklené dveře sauny a obklopí vás příjemné teplo a pocit bezpečí. Přijďte si podobnou saunu, jakou má tenistka Lucie Hradecká prohlédnout a vyzkoušet do našeho showroomu!

Podobné články
Zpět na výpis článků
x
Vybíráte saunu?

Pomůžeme vám
s výběrem
vaší nové sauny.

Chcete poradit?
Poslat kalkulaci?

ANO, CHCI