Menu
Co potřebujete najít?
Úvod > Články > Novinky > Hledáme nové kolegy do týmu!

Hledáme nové kolegy do týmu!

Články Novinky
22. října 2021

Umíme navrhnout, vyrobit a u klientů namontovat (prý) ty nejlepší a nejkrásnější sauny na míru. Rosteme, rozšiřujeme výrobu a proto hledáme někoho, kdo by nám s tím pomáhal.

Jsme stabilní společnost a zavedený výrobce prémiových saun již od roku 2003. Mezi naše zákazníky patří známé osobnosti i velká wellness centra. Dlouhodobě budujeme nejen dobré jméno značky SaunaSystem, ale hlavně skvělý tým spolupracovníků. Sledujeme moderní trendy a spolupracujeme s těmi nejlepšími. Každý, kdo má nápady a tah na branku, je u nás vítaný. Mezi sebou si na nic nehrajeme, jsme féroví a otevření, na prvním místě jsou naši lidé.

Pokud stejně jako my usilujete o dokonalost, milujete vůni dřeva, rádi pracujete na výrobcích, které mají smysl a přinášejí lidem radost a pohodu, bude se vám u nás líbit.

Níže najdete seznam aktuálně otevřených pracovních pozic:

Truhlář – montér saun a infrasaun

Většinu času budete pracovat na moderních strojích v našich dílnách v Březí u Říčan a následně je montovat u klientů v rámci celé ČR. Budete samostatně pracovat se dřevem, jak nejlépe umíte a vyrábět unikátní sauny a infrasauny na míru. Měli byste mít výuční list nebo pracovní zkušenosti v oboru truhlář. Co neumíte, vás rádi naučíme. Důležitý je smysl pro detail a pečlivost.

Více informací zde

Elektro – montér pro montáž a zapojování saun a infrasaun

Budete stavět a zapojovat nové sauny. Buď na dílně v Březí u Říčan nebo přímo u klientů po celé ČR. Musíte mít výuční list v oboru elektro a platnou vyhlášku, bez toho to bohužel nepůjde. Vše ostatní vás naučíme, stačí, když budete mít technické myšlení, spolehlivost, zodpovědnost a chuť do práce.

Více informací zde

Podobné články
Zpět na výpis článků
x
Vybíráte saunu?

Pomůžeme vám
s výběrem
vaší nové sauny.

Chcete poradit?
Poslat kalkulaci?

ANO, CHCI