Menu
Co potřebujete najít?
Úvod > Články > Finské sauny > Jakou saunu si pořídit? Jaké jsou aktuální trendy ve světě saun a infrasaun?

Jakou saunu si pořídit? Jaké jsou aktuální trendy ve světě saun a infrasaun?

Finské sauny Články Infrasauny
26. května 2015

Nejen oblečení se řídí módními trendy. Podívejte se, o jaké sauny a infrasauny je nyní největší zájem. Přece byste si nechtěli pořídit saunu, která je out! Nabízíme 8 druhů saun, 4 druhy infrasaun, kombinované sauny a saunové domky. Každý z druhů navíc můžete mít v několika různých velikostech. Výběr je zkrátka obrovský. Přesto v posledních měsících pozorujeme vzrůstající oblibu vybraných typů saun a infrasaun.

Sauny: letí návrat ke kořenům

Sauna Avalon se v naší nabídce objevila poměrně nedávno, přesto se rychle stal favoritem nových majitelů saun. A není se čemu divit – Avalon je unikátní sauna s interiérem z neomítnutých lipových fošen, která přímo dýchá spojením s přírodou.

Dřevo z kmene staré lípy velmi dobře odolává prasknutí a nemá sklony k tvarové deformaci ani jiné formě poškození. Sauna působí rustikálním dojmem a proto se skvěle hodí do starých a historických domů. Často ji ale najdete i v moderních interiérech, kde vytváří zajímavý kontrast.

Infrasauny: nejlepší investicí je kvalita

Vybíráte-li novou infrasaunu, měli byste se zaměřit především na infrazářiče. Těmi nejlepšími v naší nabídce jsou luxusní Philips Vitae, které najdete u modelů ISV a Grand Vitae. Jejich kvalitu ostatně může potvrdit celá řada spokojených zákazníků – právě o infrasauny s těmito zářiči je totiž poslední dobou největší zájem.

Záleží pak už jen na tom, zda dáte přednost klasickému vzhledu infrasauny ISV nebo proskleným stěnám luxusního modelu Grand Vitae. Zatímco první snadno zapadne do jakéhokoli interiéru, Grand Vitae je unikátem, který si zaslouží prostor, aby mohl vyniknout.

Kombinované sauny: více je někdy více

Zájem o kombinované sauny, které v sobě kombinují to nejlepší z finské sauny, infrasauny a parní lázně, poslední dobou stoupá. Jejich majitelé díky nim získají vlastní malé wellness centrum a nemusí řešit otázku, zda dají doma přednost sauně nebo infrasauně.

Kombinované sauny nabízíme v provedení Native, Grand a Modus, takže si na své přijdou milovníci klasiky i designového vzhledu. Saunu dále osadíme kvalitními infrazářiči Philips Vitae a v případě zájmu i výparníkem.

Rádi vám s výběrem sauny poradíme!

Neumíte se rozhodnout, která sauna nebo infrasauna by pro vás byla nejlepší? Kontaktujte nás nebo se přijeďte podívat do našeho Showroomu, kde si můžete jednotlivé modely nejen prohlédnout, ale i vyzkoušet!

Podobné články
Zpět na výpis článků
x
Vybíráte saunu?

Pomůžeme vám
s výběrem
vaší nové sauny.

Chcete poradit?
Poslat kalkulaci?

ANO, CHCI