Menu
Co potřebujete najít?
Úvod > Články > Finské sauny > 2. díl – kolik stojí sauna? Luxus na dosah

2. díl – kolik stojí sauna? Luxus na dosah

Finské sauny Články
7. července 2017

Na dotykovém ovládání si nastavíte teplotu, z MP3 pustíte oblíbenou relaxační hudbu a lehnete si na lavice s pohodlnými opěrátky z africké vrby abachi, která při dotyku nikdy nepálí. Pak už se necháte jen unášet vlastními myšlenkami při pohledu na noční oblohu promítanou na luxusní cedrové obložení. Máte pocit, že tohle všechno musí stát majlant? Kdepak, luxus v saunách máte s námi na dosah ruky.

V minulém článku jsme vám přinesli přehled cenových kalkulací našich saun z nižší třídy – Ecnonomy, Native a Grand. Teď se ale podíváme na další úroveň saunování. Jestli jsme vám minule představili spolehlivé sedany ve špičkové výbavě, dnes vám představíme luxusní limuzíny mezi saunami, které vám budou ostatní závidět.

I u našich saun vyšší třídy samozřejmě platí, že je vždy vyrábíme každému z vás na míru. Proto ceny berte pouze jako orientační. Vždy záleží na konkrétní výbavě, použitých materiálech a také velikosti.

Právě pro vaše lepší srovnání jsme zvolili pro všechny modely stejnou velikost. Všechny uvedené modely jsou privátní vestavěné sauny o rozměrech 2020 × 1850 × 2100.

Samozřejmostí je pro nás špičkový servis. Výstavbou sauny to nekončí. Postaráme se, aby všechno fungovalo tak, jak má a vy jste si mohli v klidu užívat svůj zasloužený luxus.

Sauna Modus: první level luxusu

Začínáme zostra. Přestože jsou sauny Modus z uváděných modelů nejlevnější, ohromí vás svou dokonalou výbavou a nádherným zpracováním. A můžete si ji přizpůsobit svému vkusu a požadavkům do posledního detailu.

Sauna

Výbava

Topidlo: německé značky EOS, řady CUBO Plus ( 7,5kW/380V), lávové kameny, které můžete polévat pro zlepšení zážitku ze saunování.
Regulace: externí dotyková  Made in Germany značky EOS prémiové řady typ EMOTOUCH III s velkou barevnou dotykovou obrazovkou a vysokým rozlišením, menu regulátoru v 18 jazycích včetně češtiny, předvolby nastavených profilů saunovacích hodnot pro 8 uživatelů, 2× teplotní čidlo pro ideální rozložení teplot.
Dveře: dřevěná zárubeň z cedru, křídlo celoskleněné BRONZ 8mm, magnetické zavírání, panty DORMA, dřevěné madlo s kovovým logem SaunaSystem.
Interiér: masiv ABACHI v kombinaci s masivem CEDR, 3 lavice MODUS šíře 500 mm v kombinaci ABACHI/CEDR, opěrky zad MODUS v kombinaci ABACHI/CEDR s liniovým podsvícením MODUS BLUE, mezilavicová výplň, 2 podhlavníky.
Další výbava: kryt kamen MODUS, podlahový rošt, 1× světlo s krytem, teploměr kulatý, nerezové vědro a sběračka s dřevěnými prvky, 3 druhy aroma.

Obklad stěn: vnitřní i vnější obložení z masivního širokého cedru.

Cena: 406 000 Kč bez DPH (cena platná k podzimu 2021)

Sauna AVALON

Sauny Avalon vyrábíme z neomítaných fošen z lipového dřeva. Díky unikátní struktuře a vůni lipového dřeva na vás dýchne atmosféra z dětství, kdy jste jezdili k babičce na venkov. Skvěle se hodí například do rekreačních roubenek, ale nezapadne ani v moderním bytě, kde skvěle kontrastuje řemeslné zpracování s luxusní výbavou.

Sauna

Výbava

Topidlo: výrobce EOS – exkluzivní řada S LINE, typ MYTHOS Anthracite (7,5kW/380V), lávové kameny, které můžete polévat pro zlepšení zážitku ze saunování.
Regulace: externí digitální německé značky EOS typ ECON D4 s grafickým podsvíceným LCD displejem – menu v českém jazyce, umožňuje nastavení teploty, doby provozu, času zapnutí a intenzity vnitřního osvětlení, dětská pojistka, Life-Guard, 2× teplotní čidlo pro lepší rozložení teploty v sauně.
Dveře: dřevěná zárubeň z cedru, křídlo celoskleněné BRONZ 8 mm, magnetické zavírání, panty DORMA, dřevěné madlo s kovovým logem SaunaSystem.
Interiér: masiv CEDR, 3 lavice MODUS šíře 500-600mm, opěrky zad MODUS, mezilavicová výplň, 2 podhlavníky.

Další výbava: kryt kamen MODUS, podlahový rošt, světlo s krytem, teploměr kulatý.

Obklad stěn: vnitřní obklad z masivních neomítaných lipových fošen, vnější ze skandinávského smrku – 14 mm.

Cena: 430 000 Kč bez DPH (cena platná k podzimu 2021)

Sauna Edge

Naše novinka! Sauny Edge jsou na samé hranici mezi perfektně vyladěnými saunami vyšší třídy a naprostým luxusem. Bezrámového prosklení a vnitřního obložení dýhovanými deskami Rosol se prostě nebudete moct nabažit. A ta výbava…

Sauna

Výbava

Topidlo: německý výrobce EOS – exkluzivní řada S LINE, typ MYTHOS (7,5kW/380V), lávové kameny, které můžete polévat pro zlepšení zážitku ze saunování.
Regulace: dotyková, externí dotyková německé značky EOS prémiové řady – EMOTOUCH III s velkou barevnou dotykovou obrazovkou ve vysokém rozlišením. Menu regulátoru v 18 jazycích včetně češtiny, předvolby nastavených profilů saunovacích hodnot pro 8 uživatelů, 2× teplotní čidlo pro lepší rozložení teplot.
Dveře: celoskleněné čiré, luxusní nerezové kování a panty německé výroby, typ sklo/sklo s dominantním prvkem válcového madla.
Interiér: z masivního červeného cedru a masivního abachi, 3× levitující lavice připomínající ohýbaný papír při skládání origami, opěrky zad ze tří horizontálních masivních profilů doplněných latěmi červeného cedru, 2× podhlavník EDGE s možností obměny pozic sezení /ležení.
Další výbava: kryt kamen, podlahový rošt, světlo s krytem, teploměr kulatý, nerezové vědro a sběračka s dřevěnými prvky, 3 druhy aroma.

Obklad stěn: vnitřní luxusní saunové dýhované desky SAUNABOARD, vnější 3 pohledové stěny se speciálním bezrámovým prosklením, nepohledová stěna z masivního deskového materiálu.

Cena: 460 000,- Kč bez DPH (cena platná k podzimu 2021)

Sauna Future

Představujeme vám absolutní špičku mezi saunami. Vnější obložení, bezrámové prosklení a vnitřek nabitý technologiemi a výbavou vám vyrazí dech. Sauna Future je jen pro ty nejnáročnější.

Sauna

Výbava

Topidlo: německého výrobce EOS – exkluzivní řada S LINE typ HERKULES (7,5kW/380V), lávové kameny, které můžete polévat pro zlepšení zážitku ze saunování.
Regulace: dotyková externí regulace německé značky EOS prémiové řady – EMOTOUCH III s velkou barevnou dotykovou obrazovkou ve vysokém rozlišením, menu regulátoru v 18 jazycích včetně češtiny, předvolby nastavených profilů saunovacích hodnot pro 8 uživatelů, 2× teplotní čidlo pro lepší rozložení teplot.
Dveře: celoskleněné čiré, panty a kování německé výroby, typ sklo/sklo, luxusní velké madlo kov/dřevo.
Interiér: z masivních lamel z abachi v kombinaci s cedrem, 3× lamelová lavice FUTURE šíře 600 mm z materiálů ABACHI/CEDR, lamelové opěrky zad FUTURE s dvojitým liniovým RGB LED podsvícením a samostatným ovladačem, mezilavicová lamelová výplň FUTURE, 2× lamelový podhlavník FUTURE.
Další výbava: kryt kamen FUTURE, lamelový podlahový rošt z masivního CEDRu, 2× světlo s krytem, teploměr kulatý, nerezové vědro a sběračka s dřevěnými prvky, 3 druhy aroma.

Obklad stěn: vnitřní luxusní saunové dýhované desky SAUNABOARD, vnější pohledová stěna z čirého skla s bezrámovým zasklením, ostatní pohledové stěny z vodorovného masivního obkladu dle výběru (BŘÍZA, ABACHI)

Cena: 581 000 Kč bez DPH (cena platná k podzimu 2021)

Sauny

Co byste ještě měli vědět:

  • Součástí každé dodávky sauny od SaunaSystem je tepelná izolace stěn a stropu minerální vatou a hliníkovou fólií.
  • Interiér i venkovní obložení můžeme za příplatek vyrobit také z cedru nebo dalších luxusních dřevin.
  • Počáteční zaměření, montáž a zprovoznění jsou v ceně.
  • Svou saunu dostanete do 8-12 týdnů od podepsání smlouvy.
  • Na obklad poskytujeme záruku 5 let, na technologie 24-36 měsíců v závislosti na značce.
  • Za příplatek 16 % z celkové ceny zvýšíme záruku na obklad na 10 let.
  • Po celou dobu provozu sauny zajistíme profesionální servis, který k levným saunám z hobby marketů nikdy nedostanete. Postaráme se o to, že vaše sauna bude vždy bez problému v provozu.

V předchozím díle jsme vám představili  naše kvalitní sauny, které jsou cenově dostupnější.

Podobné články
Zpět na výpis článků
x
Vybíráte saunu?

Pomůžeme vám
s výběrem
vaší nové sauny.

Chcete poradit?
Poslat kalkulaci?

ANO, CHCI