Menu
Co potřebujete najít?
Úvod > Články > Finské sauny > 10 důvodů, proč vybrat saunu od SaunaSystem

10 důvodů, proč vybrat saunu od SaunaSystem

Finské sauny Články Infrasauny
30. prosince 2019

Možná právě v tuto chvíli vybíráte saunu do svého bytu, domu nebo na zahradu. Chcete tu nejlepší. Takže přemýšlíte o tom, pro kterého výrobce se rozhodnout. Pokud hledáte mimořádnou kvalitu a chcete se saunovat spoustu let bez starostí, pak jste tu na správném místě. Ostatně, níže uvádíme 10 dobrých důvodů, které vás buď přesvědčí, nebo alespoň nasměrují do našeho showroomu. A tam si budete moci prohlédnout naše sauny na vlastní oči.

1. Nadstandardní záruka až 10 let.

Našim saunám i technologiím věříme. Proto na naše sauny poskytujeme mimořádnou záruku až 10 let.

2. Dostupný a rychlý servis.

Saunujte se bez starostí po celou životnost sauny od SaunaSystem. Potrpíme si na kvalitu, ale kdyby se přeci jen na naší sauně něco porouchalo, v nejkratší možné době k vám vyšleme servisní tým.

Saunování má blahodárné účinky na tělo a mysl

I naši první zákazníci, kterým jsme montovali saunu před více než 15 lety mají jistotu, že jim jejich saunu dokážeme opravit. Žádného našeho klienta nikdy nenecháme na holičkách a najdeme řešení i kdyby se například porouchaná regulace již nevyráběla.

Péče o zákazníka u nás není jen fráze.

3. Nabízíme osobní přístup. Nasloucháme. Radíme.

Uvědomujeme si, že vybrat ideální saunu není pro laika jednoduchá věc. Proto pozorně nasloucháme vašim přáním a hodně se ptáme. Potřebujeme znát co nejvíce souvislostí a mít maximum informací.

Pak vám poradíme řešení, u kterého si budeme jisti, že je pro vás to pravé.

Ať už to je kompaktní infrasauna do bytu nebo luxusní kombinovaná sauna do podkrovního domácího wellness.

4. Máme zkušenosti, historii a spoustu spokojených klientů

Nejcennější, co jsme za více než 15 let navrhování a výroby saun získali, jsou stovky spokojených klientů.

Naše sauny dělají radost a zpříjemňují život ohromné spoustě rodin nebo klientům wellness center, hotelů či penzionů.

Saunujte se v létě i v zimě

Může se stát, že se někdy něco během stavby sauny nepodaří tak, jak bychom si sami představovali. Ale vždy najdeme řešení a nabídneme možnosti jiné cesty. Zatím jsme dokázali vyřešit každý problém ke spokojenosti zákazníka.

5. Komplexní služby – protože wellness to nejsou jen sauny

Málokterá česká společnost nabízející sauny toho umí tolik, co my. Nebojíme se žádné realizace – běžně navrhujeme a stavíme sauny domů, ale i komerční veřejné sauny splňující nejpřísnější požadavky.

Máme dostatečné zázemí a zkušenosti k tomu, abychom dokázali realizovat i opravdu rozsáhlé saunové a wellness světy.

Saunování je zdravé

Přejete si k sauně vířivku? Ochlazovnu? Vybudovat odpočívárnu nebo parní kabinu? Umíme! Poradíme vhodný model i konkrétní řešení.

S realizacemi velkých zakázek domácích i komerčních wellness center nám pomáhá naše sesterská společnost Wellness Vision. Takže pokud hledáte partnera pro stavbu wellness, my to určitě zvládneme na jedničku.

6. Velký výběr a originalita: 9 designů finských saun + 4 designy infrasaun

Naši návrháři pro vás připravili několik různých vzhledů saun, které se liší výbavou. Jednotlivé prvky lze na přání kombinovat. A pokud si nevyberete, vytvoříme vám design přesně podle vašeho přání.

Infrasauny na míru

Svoji saunu si najde každý – od ekonomické sauny až po luxusní saunu budoucnosti Future našlapanou tím nejlepším, co v současném světe saun existuje.

7. Sauna na míru? Nebo raději typová sauna?

V naší nabídce najdete typové saunové kabiny a infrasauny, které mají předem dané rozměry. Pokud vám vyhovují, je to nejrychlejší cesta k nové sauně.

Když hledáte saunu na míru, přizpůsobíme vám rozměry sauny tak, aby pasovala do výklenku nebo podkroví. Dokážeme navrhnout a vyrobit saunu do každého prostoru.

Při výběru sauny nabízíme osobní přístup

Máte vlastní design sauny nebo chcete individuálně upravit některý z těch našich a hledáte někoho, kdo vám ji vyrobí v nejvyšší možné kvalitě? Rádi vyhovíme i každému nestandardnímu řešení.

8. Prověřené technologie a výroba v Čechách

Naše sauny necestují v krabicích lodí tisíce kilometrů, abyste si je pak skládali doma sami se šroubovákem a kladívkem. Takové sauny u nás nenajdete.

Každá sauna od SaunaSystem vzniká od počátku v našich rukou.

Myslíme si, že se nám podařilo vybudovat skvělý tým, který navrhuje a vyrábí ty nejlepší sauny. Všechny malé i velké sauny byly navrženy v počítačích našich architektů a pečlivě vyrobeny truhláři v dílnách nedaleko Prahy.

Nabízíme nadstandardní péči při výběru saun

Každý kus dřeva pro vaši saunu vybíráme individuálně – aby vzhledově co nejlépe zapadl do konkrétní sauny.

Se stejnou pečlivostí jsme vybírali dodavatele saunových technologií. Naším cílem byla maximální kvalita, jednoduché a přehledné ovládání a bezporuchový provoz. Proto jsou naše sauny vybaveny značkovými saunovými kamny a regulacemi Sentiotec (Harvia) nebo EOS.

9. Profesionální montáž

Máme vlastní tým montážníků, kteří mají za sebou realizace stovek saun v domácnostech, domech, terasách i zahradách.

Takže je máloco překvapí.

Domácí wellness přímo pro vás

Vaši saunu přivezeme rozloženou a po předem dohodnuté stavební přípravě ji u vás pečlivě sestavíme. Celá montáž nám trvá podle velikosti sauny jedno odpoledne nebo maximálně 2 až 3 dny (pro opravdu velké sauny nebo náročné vestavby).

A buďte bez obav. Doma vám nic nerozbijeme a po sobě uklidíme. Hned po našem odjezdu se budete moci rovnou poprvé saunovat.

10. Návštěva saunového centra vám ukáže cestu

Vybírat saunu jen podle obrázku v katalogu nebo na internetu dnes nestačí. Proto jsme postupně vybudovali saunové showroom, kde si můžete naše sauny nejen prohlédnout, ale i vyzkoušet na vlastní kůži.

A nebojte, ručník vám samozřejmě půjčíme.

Otevřeno máme standardně od pondělí do pátku od 9 do 17 hodin, ale protože u nás se na nějaké standardy moc nehraje, když budete chtít, budeme tu i jindy. Stačí, když nám předem zavoláte, kdy by se vám vaše návštěva hodila.

Sauny na míru přímo pro vás

Vystavené máme jak infrasauny, tak finské sauny a navíc i venkovní sauny.

Specialitou je velký saunový dům Puutalo, kde topíme v saunových kamnech opravdickým dřevem. A jsme si jisti, že z téhle sauny se vám nebude chtít ven.

Přijďte si nezávazně vyzkoušet naše sauny a přesvědčte se, že se nechlubíme jen tak bezdůvodně.

Těšíme se na vás!

Podobné články
Zpět na výpis článků
x
Vybíráte saunu?

Pomůžeme vám
s výběrem
vaší nové sauny.

Chcete poradit?
Poslat kalkulaci?

ANO, CHCI