Menu
Co potřebujete najít?
Úvod > Články > Finské sauny > Rozhovor s hercem Lumírem Olšovským o jeho nové sauně a saunování – video

Rozhovor s hercem Lumírem Olšovským o jeho nové sauně a saunování – video

Finské sauny Články Saunování
17. června 2020

Na terasu svého nového bytu s překrásným výhledem na Prahu si pan Olšovský vybral naši finskou saunu Native. Pro vnější obklad zvolil široké cedrové palubky ošetřené teakovým olejem. Vnitřní výbava je ze dřeva africké vrby abachi a cedru, obklad stěn je z kanadského jedlovce hemlock, dveře sauny jsou prosklené. Natáčeli jsme v červnu 2020.

Proč zrovna venkovní sauna?

Jak sám říká, saunování miluje od malička. A venkovní sauna poskytuje mnohem větší zážitek, než někde doma, mezi čtyřmi stěnami. Ostatně, stačí pootočit hlavou, a překrásný výhled z výšky na město je dostatečně výmluvný…

Pomáhá mu sauna zůstat zdravý a fit?

Prý rozhodně ano. Saunuje se po celý rok – v létě, v zimě, většinou 2x až 3x týdně. Dříve chodil do různých veřejných saun ve městě, ale s pořízením nového bytu si přál mít i vlastní saunu. A to se mu naštěstí splnilo.

Jak vybrat dodavatele sauny?

Odpověď asi bude zajímat většinu těch, kdo o pořízení vlastní sauny uvažují. Stejně jako většina zájemců začal pan Olšovský svůj výběr u internetového vyhledávače.

Jaké důvody vedly pana Olšovského k oslovení naší společnosti a zda byl spokojen s celým procesem, včetně montáže, si už poslechněte sami…

Podobné články
Zpět na výpis článků
x
Vybíráte saunu?

Pomůžeme vám
s výběrem
vaší nové sauny.

Chcete poradit?
Poslat kalkulaci?

ANO, CHCI