Menu
Co potřebujete najít?
Úvod > Články > Saunování > Novinka: luxusní infrasauna Dark Night ve speciálním tmavém provedení

Novinka: luxusní infrasauna Dark Night ve speciálním tmavém provedení

Články Saunování Infrasauny
24. prosince 2022

Pro všechny, kdo mají rádi blahodárné teplo infrapaprsků a hledají originální design, nabízíme již nějakou dobu oblíbené infrakabiny Sunrise/Sunset. A nyní, na závěr roku, nově i speciální barevnou verzi Dark Night. Okouzlí vás svojí originalitou a přirozenou krásou. Pojďme si ji představit blíže.

Prémiové saunové desky Saunaboard v hlavní roli

Ještě před nedávnem si byly všechny infrakabiny podobné, jako vejce vejci. Přírodní dřevo, trocha skla. To samo o sobě samozřejmě dává designérům široké možnosti, ale teprve příchod speciálních saunových desek Saunaboard přinesl do světa saun to, co přírodní dřevo neumí – barvy.

A designérům saun dosud netušené možnosti.

Protože až do této chvíle mohly být sauny jen v přírodní barvě masivního dřeva.

Materiál Saunaboard vyvinula rakouská společnost J Grabner GmbH a je přímo určen pro stavbu saun a infrakabin. Jedná se o panely, jejichž jádro je vyrobeno z několika různě pokládaných vrstev osikového dřeva, čímž je zajištěna dokonalá pevnost a tvarová stálost i při vysokých teplotách a vlhkosti.

Povrch desky Saunaboard může mít stovky dekorů a barev.

Desky Saunaboard

Od strukturované dýhy vzácného dřeva, přes různé barevné provedení kamene nebo barevného dřeva. Desky mohou mít přírodní, různě tmavou, úplně černou nebo třeba výrazně červenou barvu.

Nebudete vědět, kterou si vybrat dříve – vzorník je u nás samozřejmě k nahlédnutí, nebo si můžete prohlédnout galerii dole na této stránce.

Tyto desky se používají výhradně na stěny sauny.

Saunaboard má všechny potřebné atestace a výrobce i my tomuto materiálu budoucnosti natolik věříme, že na něj poskytujeme záruku 10 let.

Tajemství infrasauny Dark Night

Ten příběh je vlastně docela obyčejný.

Vše začalo přáním jednoho z našich klientů, který vyžadoval originální řešení své infrasauny. Přál si, aby co nejlépe zapadla do jeho moderního a poměrně netradičně řešeného interiéru. Co vyloženě nechtěl bylo klasické dřevo. Hledal originalitu a jedinečnost.

Toužil po něčem novém.

Infrasauny Dark Night

Když jsme mu představili sérii infrakabin Sunrise/Sunset a možnosti materiálu Saunaboard, zamiloval se do tmavé strukturované dýhy.

A během chvíle bylo jasno.

Bude to Sunrise/Sunset typ 2 a kombinace černé a šedé strukturované dýhy. Ve spojení s bronzově zbarveným prosklením a interiérem z africké vrby abachi se speciální thermo úpravou.

Tato designová varianta infrasauny již na první vizualizaci vypadala báječně. A skvěle se hodí ke stěnám klientova interiéru, které jsou provedeny v barevné betonové stěrce.

Novou infrasaunu jsme pojmenovali Dark Night.

Infrasauny Dark Night

Je nenápadná a tiše čeká…

Dokud se nerozsvítí infračervené zářiče Vitae.

Ty jemně svítí do tmy – podobně jako hvězdy na nočním nebi. Jejich žluto–oranžové světlo vás přirozeně láká dovnitř kabiny. A tam zažijete důvěrně známý pocit bezpečí, příjemného tepla a nekonečné pohody.

Nespěcháte.

Není kam.

Není proč.

Infrasauna Dark Night vám díky hluboko působícím infračerveným paprskům dodá ztracenou energii, zpevní kůži i podkoží, uleví bolavým svalům i kloubům. Teplo proudí skrz pokožku a po 30 minutách se cítíte mnohem lépe, než kdy předtím.

Abyste si saunování užili na maximum, je infrasauna Dark Night vybavena barevným LED osvětlením s možností volby libovolné barvy z RGB spektra a hudební aparaturou s Bluetooth konektivitou.

Dark Night – infrasauna pro malý byt i velkou haciendu

Nezáleží jak velké máte bydlení. Infrasaunu Dark Night totiž nabízíme ve třech typových velikostech. Vejde se do každého interiéru. Od varianty 1 pro jednu osobu, přes typ 2 pro dvě osoby nebo až po typ 3 pro tři osoby.

Typy Infrasauny Dark Night

  • TYP 1: rozměr 120 x 120 x 209 cm, infrazářiče 5x 350W
  • TYP 2: rozměr 170 x 120 x 209 cm, infrazářiče 5x350W + 2x 300W
  • TYP 3: rozměr 210 x 120 x 209 cm, infrazářiče 8x 350W

Infrasauny Dark Night

Pokud by vám snad ani jeden ze standardních typů infrasauny Dark Night nevyhovoval svojí velikostí, rádi vám rozměry upravíme. Pro náročné zákazníky nabízíme i možnost vestavěné infrasauny Dark Night.

Pro zapojení infrasauny nepotřebujete žádné složité stavební úpravy. Infrasauna totiž neprodukuje žádnou vlhkost, takže nepotřebuje odvětrání ani přívod čerstvého vzduchu (tím se liší od finské sauny).

Infrasaunu můžete umístit na jakoukoli podlahu, protože nevydává teplo. Máte doma parkety nebo plovoucí podlahu či koberec? I na takový povrch můžete bez obav infrasaunu umístit.

K provozu infrasauně stačí zásuvka 220 V, nejlépe se samostatným jističem.

Infrasauny Dark Night

A co je na infrasauně Dark Night nejlepší?

Nemusíte si ji doma sami skládat a celý den se trápit se šroubovákem a vrtačkou v ruce.

Každou u nás objednanou infrasaunu u vás doma profesionálně postavíme a navíc přidáme extra porci prodloužené záruky. A případné problémy samozřejmě vyřešíme i po uplynutí záruční doby.

Protože infrasauny od nás jsou navždy.

Infrasauny Dark Night

Infrazářiče, které září jako opravdické sluníčko

O tom, jaký typ infrazářičů bude infrasauna Dark Night obsahovat, jsme nemuseli přemýšlet ani vteřinu. Ty nejlepší a nejmodernější zářiče Vitae totiž montujeme do všech našich infrakabin.

Protože jim sami věříme.

Infrasauny Dark Night se zářiči Vitae

Díky blahodárným infrapaprskům zářičů Vitae změní infrasauna Dark Night váš život. A promění váš domov v soukromé rehabilitační centrum:

  • infrazářiče Vitae mají během vteřiny plný výkon
  • produkují kompletní spektrum infrazáření (paprsky IR–A, B, C)
  • mají největší léčivé vlastnosti ze všech typů infrazářičů na trhu
  • prohřívají do hloubky, podobně jako opravdické sluníčko
  • vydávají příjemné oranžovo–žluté světlo

Infrasauny Dark Night

Přijďte si vlastnosti a účinky zářičů Vitae nezávazně vyzkoušet do našeho saunového Showroomu v Praze – Uhříněvsi.

Protože na vlastní kůži je to vždy nejlepší.

Zajímají vás další barevné varianty?
Prohlédněte si ostatní infrasauny Sunrise/Sunset.

Chcete se na něco zeptat?
Pošlete nám zprávu nebo zavolejte, kontakty najdete zde.

Líbí se vám infrasauna Dark Night?
Napište si o ceník a další informace.

Chcete si prohlédnout i ostatní naše infrasauny?
Všechny naše modely infrakabin najdete zde.

Podobné články
Zpět na výpis článků
x
Vybíráte saunu?

Pomůžeme vám
s výběrem
vaší nové sauny.

Chcete poradit?
Poslat kalkulaci?

ANO, CHCI