Menu
Co potřebujete najít?
Úvod > Články > Novinky > Saunujte se jako hvězda! Infrasaunu Grand Vitae doporučuje i Jiří Langmajer

Saunujte se jako hvězda! Infrasaunu Grand Vitae doporučuje i Jiří Langmajer

Články Novinky Infrasauny
10. listopadu 2014

Pokud jste si někdy chtěli aspoň trochu žít jako filmová a divadelní hvězda, máme pro vás tip. Jmenuje se Grand Vitae. Přesně tuto infrakabinu od Saunasystemu má doma i známý herec Jiří Langmajer! A je s ní tak spokojený, že nám věnoval i svoji fotografii s podpisem a potvrzením, že „je nadšenej“!

Že je s naší infrakabinou spokojený i tak známý herec nás těší. Je ale pravda, že jsme v to věřili od chvíle, kdy si kabinu vybral.

Grand Vitae je totiž tou nejlepší infrakabinou, jakou u nás najdete. Stěny v sobě kombinují ušlechtilé cedrové dřevo s luxusním prosklením a zářiče Philips Vitae jsou špičkou na trhu.

Pomůže i vašemu zdraví

Díky nim můžete do sauny už 1 vteřinu po zapnutí a navíc víte, že to prospěje vašemu zdraví. Philips Vitae totiž pokrývají kompletní spektrum záření a působí tak nejen na vaši pokožku, ale i na vaše klouby či svaly. Což levné zářiče neumí.

Na kabinu Grand Vitae navíc stačí méně než metr a půl čtverečního prostoru a stejně jako všechny naše sauny a saunovací kabiny si ji můžete nechat přizpůsobit na míru. A to nejen prostorem, ale i vybavením. Pokud do ní chcete zabudovat třeba aktivní reproduktory se vstupem na MP3 přehrávač, aktivní výparník nebo hvězdné nebe z optických vláken, stačí říct.

Užívejte si jako hvězda

Půlhodinka strávená v infrasauně s kvalitním vybavením je nejpříjemnějším způsobem, jak můžete udělat víc pro své zdraví. Zatímco infrazářiče posilují vaše srdce a regenerují klouby i svaly, vy sedíte nebo ležíte na dřevěných lavicích obklopeni vůní cedrového dřeva a vychutnáváte si absolutní klid. K tomu vás hýčká příjemných 30 – 50 °Celsia, takže se vám na rozdíl od klasické sauny pořád dobře dýchá.

V infrakabině Grand Vitae se prostě budete cítit jako hvězda. Zkuste to a uvidíte, že budete taky nadšení!

Více informací o infrasaunách Grand Vitae najdete zde!

Podobné články
Zpět na výpis článků
x
Vybíráte saunu?

Pomůžeme vám
s výběrem
vaší nové sauny.

Chcete poradit?
Poslat kalkulaci?

ANO, CHCI