Menu
Co potřebujete najít?
Úvod > Články > Finské sauny > Naše realizace: Luxusní sauny s příběhem

Naše realizace: Luxusní sauny s příběhem

Finské sauny Články
18. července 2016

Představte si, že odpočíváte v čokoládové sauně a příjemné teplo obklopuje celé vaše tělo, prostupuje vámi, vnímáte ho všemi smysly. A ta vůně! Vůně rozehřáté čokolády, kterou se potíráte a která se příjemně roztéká po vašem těle… Anebo med. Co byste řekli medové sauně? Nebo pastevecké či duhové sauně?

Zážitkové sauny od SaunaSystem

Jako absolutní novinku si vám dovolujeme představit nový trend v saunování – speciální tematické sauny s prostředím, které maximálně zdůrazní vaši pohodu a umocní váš prožitek. Saunování tak získává zcela nový a neznámý rozměr.

Každý z typů zde uvedených saun můžete mít ve svém domácím wellness i vy. Kontaktujte nás a řekněte nám vaši představu! Sauny vyrábíme na klíč, včetně komplexní dodávky, zaučení a servisního zázemí.

Tyto sauny jsme realizovali v Relaxačně saunovém centru Harfa v Praze, kde si je můžete vyzkoušet na vlastní kůži, a to včetně saunových rituálů.

 

Sauna Včelín

Sauna

Pro všechny, kteří mají rádi med, jeho vůni a chuť. Tematická sauna s motivy včelího úlu. Saunové rituály s medem, kterým se potíráte. Teplota sauny je 85 – 90 °C.

 

Čokoládová sauna

Čokoládová

Vůně čokolády se prolíná s vůní rozpáleného dřeva. Ta nejčokoládovejší sauna, jakou jste kdy viděli. Sauna s prohřívanými panelovými lehátky, na stěnách s dřevěným obkladem. Během saunování se tělo potírá příjemně teplou čokoládou. Teplota sauny 40 – 50 °C.

 

Duhová biosauna

Duhová

Modrá mořská kajuta, zelený prales nebo rudě červená romatická sauna – tato speciální biosauna umožňuje kompletně změnit barvu osvětlení podle vaší nálady. Biosauna má vysokou vlhkost a nižší teplotu a je prostoupená vůněmi speciálních vonných esencí. Teplota v sauně je 60 – 70 °C.

 

Májská relaxační sauna

Májská

Zážitková sauna s motivy májského relaxačního chrámu, kde je vysoká teplota prostředí doplněna nárazy vzduchu. Teplota sauny 90 – 95 °C.

 

Pastevecká sauna Salaš

Sauna

Tematická sauna s prvky pasteveckého sídla. Saunové rituály s emulzí s přírodního jogurtu, kterou se potírá tělo. Teplota sauny 80 – 90 °C.

 

Solná jeskyně

Solná

Parní sauna s vysokou vlhkostí, nižší teplotou a možností solných rituálů. Teplota sauny je 40 – 50 °C. Dodávku realizovala naše sesterská společnost Eurobalneo.

 

Líbí se vám některá ze saun?
Kontakujte nás pro více informací!

Podobné články
Zpět na výpis článků
x
Vybíráte saunu?

Pomůžeme vám
s výběrem
vaší nové sauny.

Chcete poradit?
Poslat kalkulaci?

ANO, CHCI