Menu
Co potřebujete najít?
Úvod > Reference > Privátní realizace > Designová sauna Edge zářící jako dokonale vybroušený diamant

Designová sauna Edge zářící jako dokonale vybroušený diamant

LOKALITA: CZ • Kroměříž • Rodinný dům

Atypická finská sauna nesměla chybět ani v tomto nádherně vybaveném domácím wellness. Design jsme přizpůsobili přání klienta, ale základ přesně kopíruje náš model Edge. Komfort, otevřený prostor a absolutní využitelnost této sauny poskytují ty nejlepší zážitky celé rodině.

Použité materiály:

V interiéru sauny jsme použili červené cedrové dřevo v kombinaci s africkou vrbou abachi. Stěny jsou obložené dýhovanými deskami Saunaboard v tmavém designu Oak old wood diamant. Prosklené stěny jsou ze speciálního čirého skla v dřevěném rámu.

Výbava sauny:

Saunové topidlo i regulace značky EOS se postará o perfektní prohřátí celého prostoru sauny. Zádové opěrky mají RGB LED osvětlení s možností nastavení libovolné barvy, na stropě jemně září skelná vlákna vytvářející dojem hvězdného nebe.

Hlavní výhody řešení:

Saunová lavice opticky vyrůstá přímo z podlahy, tvoří ji masivní hranoly z abachi doplněné latěmi z červeného kanadského cedru. 80 optických vláken na stropě se postará o unikátní atmosféru během každého saunování.

 

fotogalerie z realizace

Naše vestavěná finská sauna Edge se ani v luxusním domácím wellness určitě neztratí. Naopak – v šeru září jako dokonale vybroušený diamantový šperk a skrz prosklené stěny dává na odiv krásu dřeva ve svém nitru. Sešlo se zde hned několik druhů dřevin: medově zbarvená africká vrba i červený kanadský cedr. Ty jsou v dokonalém kontrastu s tmavými stěnami sauny z dýhovaných desek Saunaboard. Harmonie a styl – to jsou synonyma této finské krásky.

Moderní a stále oblíbenější saunové desky Saunaboard dokáží nahradit tradiční dřevěné obložení. Jejich vlastnosti jsou stejné jako u masivního dřeva, takže si uvnitř sauny budete moci užívat stejně příjemné mikroklima, jako byste měli na stěnách klasické dřevěné palubky. Rozhodující výhodou materiálu Saunaboard je ohromný výběr z desítek různých dekorů a nekonečné možnosti barevných kombinací…

Zjistěte více informací o této sauně

Designová finská sauna Edge
Chcete podobné řešení?
Domluvte si konzultaci nebo se nás na cokoli zeptejte.
Co nejdříve se vám ozveme zpátky!





    Proč potřebujeme vaše telefonní číslo?
    Protože většina poptávek nemusí obsahovat všechny údaje, které potřebujeme ke správnému vyhodnocení dané situace. Díky tomu, že budeme znát váš telefon, můžeme vaši poptávku telefonicky upřesnit, případně doporučit jiný produkt z naší nabídky, který pro vás bude vhodnější.
    Vaše údaje jsou u nás v bezpečí a nikdy je nikomu neposkytneme.
    x
    Vybíráte saunu?

    Pomůžeme vám
    s výběrem
    vaší nové sauny.

    Chcete poradit?
    Poslat kalkulaci?

    ANO, CHCI