Menu
Co potřebujete najít?
Úvod > Reference > Privátní realizace > Samostatně stojící infrasauna Grand Vitae pro dva

Samostatně stojící infrasauna Grand Vitae pro dva

LOKALITA: CZ • Cehnice • Rodinný dům

7 infrazářičů nemá na starosti nic jiného než pomocí kompletního spektra infrapaprsků prohřívat těla dvou osob, které se v této kabině mohou saunovat společně. Když má některý z majitelů chuť být sám, pomocí digitální regulace EOS zapne jen jednu část zářičů. Ovládání je jednoduché a přehledné. Tady by se chtěl saunovat každý.

Použité materiály:

Speciální mix až osmi barevných odstínů cedrového dřeva vytváří neopakovatelný vzhled této sauny. Majitel zvolil extra široké palubky, které této infrasauně ohromně sluší.

Výbava sauny:

Prémiové infrazářiče EOS Vitae s okamžitým startem důkladně prohřejí dvě osoby než stačíte říci: Teplo dědečku Mrazíčku!

Hlavní výhody řešení:

Kdybychom tuto infrakabinu měli charakterizovat jen třemi slovy, napsali bychom – cedr, prosklení, barevné osvětlení.

 

fotogalerie z realizace

Když majitelé této infrasauny na začátku vybírali místo, kam ji ve svém domě umístí, měli hned jasno. Infrasauna totiž nepotřebuje pro svůj provoz odvětrání, takže nemuseli dělat žádnou složitou stavební přípravu. Stačilo jen vybrat vhodné dřevo, aby se kabina hodila do hotového interiéru. Západní cedr – mix tvořený kombinací až osmi barevných odstínů byl v tomto případě jasnou volbou.

Tato infrasauna měří na šířku jen 150 centimetrů. A přesto se v ní mohou saunovat dvě osoby současně. Je to díky tomu, že ideální poloha při infrasaunování je vsedě – umístění infrazářičů tak optimálně kopíruje lidské tělo.

Zjistěte více informací o této sauně

Infrasauny Grand Vitae
Chcete podobné řešení?
Domluvte si konzultaci nebo se nás na cokoli zeptejte.
Co nejdříve se vám ozveme zpátky!





    Proč potřebujeme vaše telefonní číslo?
    Protože většina poptávek nemusí obsahovat všechny údaje, které potřebujeme ke správnému vyhodnocení dané situace. Díky tomu, že budeme znát váš telefon, můžeme vaši poptávku telefonicky upřesnit, případně doporučit jiný produkt z naší nabídky, který pro vás bude vhodnější.
    Vaše údaje jsou u nás v bezpečí a nikdy je nikomu neposkytneme.
    x
    Vybíráte saunu?

    Pomůžeme vám
    s výběrem
    vaší nové sauny.

    Chcete poradit?
    Poslat kalkulaci?

    ANO, CHCI