Menu
Co potřebujete najít?
Úvod > Články > Finské sauny > Prohlédněte si naše sauny z pohodlí vašeho domova!

Prohlédněte si naše sauny z pohodlí vašeho domova!

Finské sauny Články Infrasauny
26. října 2023

Připravili jsme pro vás virtuální prohlídku našeho saunového Showroomu. Pěkně každou saunu zvlášť. Protože šetříme váš čas. Abyste si mohli naše sauny a infrasauny prohlédnout bez ohledu na otevírací dobu a dlouhé cestování. Abyste se mohli inspirovat. A také proto, abyste měli vybírání vaší budoucí sauny co nejjednodušší. Bude vás to bavit!

Dříve, než si přijedete sauny osahat a vyzkoušet na vlastní kůži

Sebelepší technologie nedokáže nahradit osobní návštěvu. U virtuální prohlídky nemůžete vnímat vůni dřeva, hladivý pocit, když rukou přejedete po dokonale opracovaných křivkách saunové lavice.

To vše chybí.

Při virtuální prohlídce nezažijete extrémně rychlý start infrazářičů Vitae v našich infrasaunách. Nepřesvědčíte se a ani o tom, že se o rozpálený infrazářič nespálíte, protože má jeho kryt speciální povrch, který nikdy nepálí.

Stejně jako do pokožky nepálí saunová lavice z africké vrby abachi, na které můžete bez obav relaxovat, i když má vzduch v sauně přes 100 °C.

To vše si můžete nechat na osobní návštěvu našeho showroomu.

Protože jednou zažít je lepší než stokrát vidět.

Saunový showroom: začátek vaší inspirace

Virtuální prohlídka vám umožní kompletní prohlídku saunového showroomu. Stačí pár kliknutí myší a od vstupních dveří se kolem recepce rychle dostanete k vystaveným saunám.

Je to jako kdybyste měli showroom i sauny u vás doma.

Pokud si chcete prohlédnout konkrétní sauny nebo infrasauny, nemusíte procházet celou prohlídku. Stačí rovnou kliknout na některý z následujících odkazů a podívat se na vybraný model.

Finské sauny

Finská sauna MODUS: série Premium

Vysoce elegantní linie masivního cedru, vestavěné a podsvícené cihličky z himálajské soli. Prosklená čelní stěna a kamna umožňující bio saunování. Tuto saunu si zamilujete.

Modus virtuální prohlídka

Finská sauna HORIZON: série Luxus

NOVINKA a jeden z nejvyšších modelů v nabídce. Tato luxusní sauna se vyznačuje nejen nadčasovým designem, ale vyniká zejména použitými materiály. Stěny nejsou obložené dřevěnými palubkami, ale speciálními dýhovanými deskami Saunaboard, které si můžete objednat ve stovkách různých dekorů.

Horizon virtuální prohlídka

Finská sauna EDGE: série Luxus

Tato sauna je dokonalost sama. Je elegantní, střídmá, moderní. Lavice ze dřeva africké vrby vypadají, jako by se vznášely v prostoru. Stěny jsou obložené dřevem z červeného cedru a prosklené stěny přímo vyzývají k pohodlnému odpočinku.

Edge virtuální prohlídka

Finská sauna GRAND: série Premium

Doslova grandiózní sauna, která dokonale splní i ty nejnáročnější sny. Anatomické lavice z cedrového dřeva, obložení stěn kombinující abachi a cedr. A taky široká nabídka nadstandardů a dalších možností, že nebudete vědět kterou vybrat.

Grand virtuální prohlídka

Finská sauna NATIVE: série Standard

Oblíbená rodinná sauna s nejlepším poměrem vlastností a ceny. V základní variantě je obložení severským smrkem, ale nakonfigurovat si ji můžete tak, že se vyrovná i těm nejlepším saunám. Třeba i s vyvíječem páry nebo bio kamny.

Native virtuální prohlídka

Infrasauny

Infrasauna GLASSY: série Luxus

Prosklené stěny a nejmodernější technologie dělají z této infrasauny klenot každého interiéru. Dýhované stěny ze saunových desek Rohol a čiré bezbarvé nebo bronzově zbarvené sklo lze téměř libovolně kombinovat. Infrazářiče Vitae s okamžitým startem a infrapaprsky se složením jako opravdické slunce.

Glassy virtuální prohlídka

Infrasauna GRAND VITAE: série Luxus

Cedrové obložení stěn, prosklené stěny, léčivé infrazářiče Vitae a řada nadstandardů už v základní výbavě právem řadí Grand Vitae mezi ostatní TOP modely naší nabídky infrakabin. Relaxaci v této infrasauně si budete chtít dopřávat každý den.

Grand Vitae virtuální prohlídka

Infrasauna VITAE THERMO: série Standard

Skvělá cena, kvalitní materiály a špičkové zpracování. Tato infrasauna se hodí i do malých bytů, vždyť její rozměry jsou jen o málo větší než běžný sprchový kout. Výběr ze 3 typů nebo rozměr na přání. Třeba i jako venkovní infrasauna.

Vitae Thermo virtuální prohlídka

Infrakoutek

Když se vám domů nevejde celá infrakabina, pořiďte si infrakoutek. Má stejně kvalitní infrazářiče Vitae a vejde se úplně všude. Třeba do předsíně nebo každé koupelny. Ušetříte a léčivé vlastnosti budou stejné jako u infrasauny: protože infrapaprsky pronikají přímo do lidského těla. Klidně si to vyzkoušejte, až u nás budete osobně. Ten náš infrakoutek má rozměry 110 x 80 cm a obklad z Thermo abachi.

Infrakoutek virtuální prohlídka

Venkovní sauny a infrasauny

Venkovní sauna NATIVE

Sauny na každou zahradu nebo terasu, kterým nevadí sníh ani mráz. Venkovní sauny Native mají zesílené stěny s velkorysou tepelnou izolací, díky které jsou tepelné ztráty minimální i při těch největších mrazech. Nabízíme 4 standardizované typy nebo řešení na míru.

venkovní sauna Native virtuální prohlídka

Saunový dům PUUTALO

Když venkovní sauna nestačí, je tu saunový dům Puutalo. Jeho konstrukce vychází z klasické dřevostavby a je to nejlepší řešení, jaké můžete na své zahradě mít. Nabízíme 3 typové varianty, pro náročné navrhneme originální řešení. Třeba i s několika dalšími místnostmi.

saunový dům Puutalo virtuální prohlídka

Venkovní infrasauna VIS

Pro všechny, kterým nevyhovují vlastnosti finské sauny a hledají relaxaci na zahradě či terase nově nabízíme venkovní infrasauny. Vybírat můžete ze 3 typizovaných kabin, problém není ani atypický rozměr. V našem showroomu si můžete prohlédnout a vyzkoušet venkovní infrasaunu VIS 2.

venkovní infrasauna virtuální prohlídka

Náš showroom však nejsou jen sauny…

V našem showroomu najdete i další wellness atrakce, hned teď si můžete prohlédnout:

Tepidárium s vyhřívanou lavicí

Parní lázeň

Šnekovou atraktivní sprchu

Pokud vám virtuální prohlídka nestačí a raději byste si vše vyzkoušeli osobně a na vlastní kůži, můžete si rovnou objednat termín vaší návštěvy. Showroom je otevřen každý pracovní den od 9 do 16 hodin, po dohodě tu pro vás budeme i jindy.

Kontaktujte nás!

Podobné články
Zpět na výpis článků
x
Vybíráte saunu?

Pomůžeme vám
s výběrem
vaší nové sauny.

Chcete poradit?
Poslat kalkulaci?

ANO, CHCI