Menu
Co potřebujete najít?
Úvod > Články > Finské sauny > Máme úplně nový katalog saun!

Máme úplně nový katalog saun!

Finské sauny Články Novinky Infrasauny
3. listopadu 2023

Stačí jeden klik a rázem se ocitnete ve světě léčivých infrapaprsků a blahodárného tepla finských saun. Všechny naše sauny a infrasauny jsme přehledně seřadili na celkem 123 stránek nového katalogu. Najdete v něm nejen podrobné specifikace a fotografie z realizací, ale spoustu dalších informací a bohatou porci inspirace.

Proč byste měli do katalogu alespoň nahlédnout

Katalog nabízíme v elektronické formě. Takže ho můžete mít hned teď, bez nutnosti čekat, až u vás doma za několik dnů zazvoní pošťák. Navíc tento způsob šetří naše lesy a spoustu drahocenné energie.

Všechny modely saun na jednom místě

V katalogu najdete přehledný seznam všech našich modelů – finské sauny, infrasauny i kombinované sauny. V domácím i venkovním provedení na zahradu či terasu. Včetně podrobných specifikací, půdorysů, seznamu standardní i příplatkové výbavy, fotografií topidel i regulací.

Samozřejmě i s mnoha fotografiemi ze skutečných realizací a nově i přímým odkazem na virtuální prohlídky.

Nový kalatog Saunasystem

Rozhovory s osobnostmi

Několik známých osobností, zpěváků, herců i sportovců má saunu od naší firmy. V katalogu nabízíme výběr několika z nich, včetně fotografií a odkazu na video s rozhovorem a prezentací jejich sauny.

Nahlédněte k nim domů a poslechněte si, jak jsou se saunou spokojeni, proč si ji pořídili a jak jim saunování pomáhá udržet si zdraví a vitalitu.

Dokonalá inspirace

Víme, že vybrat saunu není úplně jednoduchá záležitost. Každý máme jinou představu o stylu, designu i umístění vysněné sauny. A navíc jsou u našich saun na míru stovky a tisíce různých možností…

Proto jsme do katalogu dali ohromné množství fotografií z domácích, veřejných i venkovních realizací našich saun. Protože inspirace není nikdy dost.

Vlastní sauna je nejlepší investice do vašeho zdraví

Domácí sauna není jen módní výstřelek. Saunování má mnoho zdravotních výhod – udržuje vaše tělo i srdce v kondici, pomáhá uvolnit svaly a nesporný vliv má i na snížení stresu a celkové duševní zdraví.

Vlastní saunu si můžete užívat kdykoli máte chuť. Nemusíte se přizpůsobovat otevírací době veřejné nebo hotelové sauny. Nemusíte se dělit o prostor s cizími lidmi.

Ve vlastní sauně nemusíte nic.

A můžete všechno.

Doma máte úplné soukromí, dokonalou čistotu a pohodu. Pro regeneraci a relaxaci celé vaší rodiny není nic lepšího.

Jak získat náš katalog?

Stačí kliknout na odkaz níže a náš nový katalog saun je váš. Stáhněte si katalog hned teď a udělejte první krok k lepšímu zdraví a pohodě.

Přejeme příjemné listování!

CHCI NOVÝ KATALOG

Podobné články
Zpět na výpis článků
x
Vybíráte saunu?

Pomůžeme vám
s výběrem
vaší nové sauny.

Chcete poradit?
Poslat kalkulaci?

ANO, CHCI