Menu
Co potřebujete najít?
Úvod > Články > Novinky > Informace o našem provozu v době rouškové

Informace o našem provozu v době rouškové

Články Novinky
16. března 2020

Na základě Usnesení vlády ČR ze dne 14. března 2020, č. 211 o přijetí krizového opatření vás chceme informovat, že je naše provozovna v Praze, včetně Showroomu, uzavřena. AKTUALIZACE – od 27. 4. máme opět otevřeno!

AKTUALIZACE: od 27. dubna je saunový Showroom opět otěvřen a pracujeme ve standardním režimu.

Veškerou komunikaci budeme přednostně, z důvodu bezpečnosti nás všech, realizovat telefonicky nebo elektronicky. Je to výjimečný stav.

Návštěvy u zákazníků (např. kvůli zaměření atd) jsou po předchozí komunikaci s našimi kolegy obchodníky možné. Samozřejmě, že všechna doporučená bezpečnostní pravidla budeme dodržovat v maximální míře a moc vás prosíme o totéž. 

Montáže zakoupených saun probíhají bez omezení. Vždy vás budeme předem kontaktovat, abychom se dohodli, zda domluvený termín platí. Budete-li v karanténě, prosíme, buďte ohleduplní a nahlašte nám to.

Poptávky a kalkulace saun i infrasaun probíhají ve zcela standardním režimu. Pište nebo volejte, co vám vyhovuje více. Normálně funguje i naše výroba, zásob máme dostatek a stále nakupujeme další.

Pokud se budete chtít na cokoli zeptat, nebojte se nám zavolat, rádi poradíme nebo probereme co budete potřebovat na našem telefonu: 800 433 433

Vše společně zvládneme! Buďte zdraví!

Podobné články
Zpět na výpis článků
x
Vybíráte saunu?

Pomůžeme vám
s výběrem
vaší nové sauny.

Chcete poradit?
Poslat kalkulaci?

ANO, CHCI