Menu
Co potřebujete najít?
Úvod > Články > Novinky > Aktuální informace o našem provozu v rouškové době

Aktuální informace o našem provozu v rouškové době

Články Novinky
22. října 2020

Náš saunový showroom je, v souladu s nařízením vlády ČR ohledně opatření proti šíření koronaviru, od 22. října do 3. prosince dočasně uzavřen. Všechny naše ostatní služby, včetně výroby a montáží saun a infrasaun, fungují normálně. Podrobněji níže v textu nebo přehledné infografice.

Montáže zakoupených saun probíhají bez omezení. Vždy vás budeme předem kontaktovat, abychom se dohodli, zda domluvený termín platí. Budete-li v karanténě, prosíme, buďte ohleduplní a nahlašte nám to.

Poptávky a kalkulace saun i infrasaun probíhají ve zcela standardním režimu. Pište nebo volejte, co vám vyhovuje více. Normálně funguje i naše výroba, zásob máme dostatek a stále nakupujeme další.

Návštěvy u zákazníků (např. kvůli zaměření atd) jsou po předchozí komunikaci s našimi kolegy obchodníky možné. Samozřejmě, že všechna doporučená bezpečnostní pravidla budeme dodržovat v maximální míře a moc vás prosíme o totéž.

Pokud se budete chtít na cokoli zeptat, nebojte se nám zavolat, rádi poradíme nebo probereme co budete potřebovat. Volání máte zdarma: 800 433 433

Opatrujte se a buďte zdraví!

Podobné články
Zpět na výpis článků
x
Vybíráte saunu?

Pomůžeme vám
s výběrem
vaší nové sauny.

Chcete poradit?
Poslat kalkulaci?

ANO, CHCI