Menu
Co potřebujete najít?
Úvod > Články > Finské sauny > Abrakadabra máme úplně nový katalog saun!

Abrakadabra máme úplně nový katalog saun!

Finské sauny Články Novinky Infrasauny
16. dubna 2020

Celý sortiment našich saun a infrakabin jsme vzali a přehledně umístili na celkem 100 stran nového katalogu. Najdete v něm nejen jednotlivé saunové kabiny a jejich podrobné specifikace, ale hlavně spoustu informací, které vám pomohou rozhodnout se při výběru vaší budoucí vysněné sauny.

3 dobré důvody proč byste do katalogu měli alespoň nahlédnout

Zvolili jsme elektronickou distribuci katalogu, abyste si jej mohli prohlédnout teď hned a nemuseli čekat, až vám s balíčkem za několik dnů u domu dvakrát zazvoní pošťák. A hlavně tímto způsobem šetříme lesy a spoustu drahocenné energie.

Nový katalog od Saunasystem

Důvod 1 – inspirujete se

Víme, že vybrat saunu není jednoduché a inspirace není nikdy dost. Proto jsme do katalogu umístili ohromné množství fotografií různých provedení saun pro vaši inspiraci.

Důvod 2 – poučíte se

Budete si pořizovat finskou saunu, bio-saunu nebo raději kombinovanou saunu či infrasaunu? Prozradíme vám rozdíly mezi nimi, abyste se dokázali správně rozhodnout, která pro vás bude ta pravá.

Důvod 3 – vyberete si

Ať už hledáte saunu na zahradu nebo do svého domácího wellness určitě najdete v našem novém katalogu model, který vás zaujme. U každého si budete moci prohlédnout regulaci, u typové sauny dostupné půdorysy a rozměry, i podrobnou specifikaci standardů a nadstandardů. Určitě si vyberete.

Nový katalog si stáhněte zde na této stránce

Sauna je vaše nejlepší investice do vlastního zdraví.

Podobné články
Zpět na výpis článků
x
Vybíráte saunu?

Pomůžeme vám
s výběrem
vaší nové sauny.

Chcete poradit?
Poslat kalkulaci?

ANO, CHCI