Menu
Co potřebujete najít?
Úvod > Články > Finské sauny > Sauna Ideal je nyní Native!

Sauna Ideal je nyní Native!

Finské sauny Články Novinky
1. září 2014

Oblíbená sauna Ideal se od dnešního dne jmenuje Native.

Změna však není pouze v názvu této oblíbené základní sauny. Naopak, přidali jsme navíc několik prvků, které vám zpříjemní pobyt v této sauně. Říká vám něco biodynamický design?

Vstupem do nové sauny Native se rázem ocitnete v jiném prostoru. Důraz jsme kladli na ještě lepší zpracování použitých materiálů sauny a na skutečný požitek při sezení. A ta změna je zásadní.

Stačí se posadit a hned pocíte rozdíl – nové sauny Native totiž využívají naprosto jiný tvar zádových opěrek pro pohodlné sezení, tzv. biodynamický design.

Inspirovali jsme se u přídory: pozvolný tvar dynamické vlny kopíruje bederní část vašich zad. Navštivte náš showroom a vyzkoušejte si nové biodynamické opěrky na vlastní záda. Skutečná kvalita se totiž pozná právě na detailech, které zpříjemňují každodenní používání sauny.

Přijměte proto naše pozvání prohlédnout si naši novou saunu Native ve fotografiích níže nebo naživo a na vlastní kůži v našem Showroomu v Praze Uhříněvsi. Kontaktujte nás a rezervujte si termín prohlídky zdarma na telefonu 800 433 433. Těšíme se na vás!

Podobné články
Zpět na výpis článků
x
Vybíráte saunu?

Pomůžeme vám
s výběrem
vaší nové sauny.

Chcete poradit?
Poslat kalkulaci?

ANO, CHCI