Menu
Co potřebujete najít?
Úvod > Články > Saunování > Infrasauna pro dva. Ve dvou se lépe saunuje

Infrasauna pro dva. Ve dvou se lépe saunuje

Články Saunování Infrasauny
26. září 2017

1, 4 m délky a 1, 2 m šířky. Přesně tolik místa vám stačí, abyste si doma vytvořili vlastní saunový svět. Když se spojí prostorová nenáročnost se zdraví prospěšnými účinky, dostanete čím dál oblíbenější způsob domácího saunování – infračervenou saunu pro dva.

Dopřejte si díky infrasauně pevné zdraví

Pobyt v infrasauně je pro každého zdravého jedince. Oproti klasické sauně je zde menší teplo. Funguje totiž na principu šíření infračerveného záření lidským tělem. Kvalitní infrazářiče vytváří celé spektrum paprsků, od krátkých vln po ty dlouhé. Účinkují tedy na povrchu kůže, horní kůži i v podkoží. Díky tomu má infrasauna pozitivní vliv na zdraví.

  • Posiluje imunitní systém
  • Detoxikuje organismus
  • Příznivě působí na kůži
  • Podporuje krevní oběh a léčbu vysokého tlaku
  • Pomáhá při bolestech zad

Zbavte

Rozměry infrasauny pro 2 osoby představují čirý minimalizmus

Pokud si chcete užívat blahodárného záření ve dvou, máme pro vás dobrou zprávu. Nejmenší infrasauna pro dva má na délku pouhých 1, 4 m². Hodí se tedy perfektně pro páry nebo i menší rodiny či domácnosti. Při výběru berte v potaz šířku, délku i výšku infrasauny.

  • Délka – pohybuje se od 1, 4 do 1, 7 m². Zvolte ji s ohledem na prostor v bytě tak, ať se do sauny vejdou dva největší členové rodiny.
  • Šířka – infrasauny pro dva bývají široké přibližně 1, 2 m².
  • Výška – infrasauny pro pár mají standardní výšku 2 metry.

Infrakabina

Mezi prostorově nejmenší patří varianta ISM Classic a Infrasauna ISV. Naopak nejvíce místa se vám dostane v sauně Grand Vitae. Všechny infrasauny pro dva pořídíte v klasickém smrkovém provedení nebo třeba s voňavým cedrovým obložením a prosklenými stěnami. Výběr je na vás.

Nadstandardní výbava = jedinečný požitek ze saunování

Čím má infrazářič vyšší vlnovou délku, tím hlouběji a účinněji prohřívá tkáň. Poohlížejte se tedy po sauně s širokospektrálním infrazářičem. Pro menší sauny se hodí keramické infrazářiče. Ty kvalitní mají velmi krátkou dobu nahřátí – už po jedné vteřině po zapnutí se můžete saunovat.

Důležitý je výběr dřeva. Mezi oblíbence patří cenově přijatelný skandinávský smrk. V poměru cena/výkon vyhrává dřevo hemlock. Světlá osika dodá sauně exkluzivní vzhled. Cedr představuje luxusní variantu pro náročné. Počítejte s tím, že čím kvalitnější materiál použijete, tím déle sauna vydrží.

Designový

Nadstandardní výbavu jako LED podsvícení, reproduktory nebo aktivní výparník probereme společně tak, ať vám slouží co nejlépe.

Dejte nám vědět. Navrhneme vám saunu přesně podle představ.

Podobné články
Zpět na výpis článků
x
Vybíráte saunu?

Pomůžeme vám
s výběrem
vaší nové sauny.

Chcete poradit?
Poslat kalkulaci?

ANO, CHCI