Menu
Co potřebujete najít?
Úvod > Články > Finské sauny > Konečně máme všech osm saun pohromadě!

Konečně máme všech osm saun pohromadě!

Finské sauny Články Novinky Infrasauny
5. května 2015

Aktualizovali jsme rozšířenou nabídku saun, takže výběr té vaší bude nyní snazší a přehlednější. A je úplně jedno, jestli bydlíte v paneláku nebo designové vile – máme saunu pro každého. Přesvědčíme vás!

Kdo hledá, najde. Pravdivost tohoto rčení zná asi každý a musíme přiznat, že se o ní přesvědčili i zájemci o naše sauny. Všechny modely byly v tištěném katalogu, ale na webových stránkách dosud chyběl jejich kompletní přehled.

Teď už nic hledat nemusíte. Všech osm typů interiérových saun a jejich základní parametry najdete v přehledném rozcestníku saun i s fotografiemi. Svou budoucí saunu si tak můžete vybrat podle jejích vlastností nebo to prostě může být láska na první pohled.

Klasika pro každého

Na začátku článku jsme psali, že máme saunu, která se vejde i do panelákového bytu. A nelhali jsme – sauna Mini potřebuje jen 1,2 m2 poblíž zásuvky. Na výběr je celkem ze tří typů a zbylé dva jsou jen o málo větší.

Máte-li doma víc místa, podívejte se na nabídku sauny Economy. Jak už název napovídá, jedná se o saunu dostupnou pro každého. To ovšem neznamená, že bychom šetřili na kvalitě. Sauny vyrábíme na míru a vy tak máte pod dohledem prakticky každou smrkovou fošnu.

Sauna Native je jen o trochu větší než model Economy, nabízí ale více možností individuálního přizpůsobení. Začíná to výběrem dřeviny, pokračuje počtem lavic a končí třeba instalací MP3 přehrávače. Je to jen na vás!

Speciality pro saunové fajnšmekry

Sauna Grand se od ostatních modelů liší barevným LED osvětlením a také anatomicky tvarovanými podhlavníky. Stejný naopak zůstává důraz na použití kvalitních materiálů (smrku, abachi a cedru) a poctivé řemeslné zpracování.

Masivní cedr je vizitkou i sauny Modus. Kromě použitého materiálu vás ale tento model ohromí i dotykovým regulátorem teploty, vestavěným přehrávačem hudby a efektním podsvícením zádových opěrek.

Designové skvosty pro náročné

Opravdovým unikátem v naší nabídce je sauna Avalon z neomítaných lipových fošen. Kmen staré lípy, ze kterého je interiér vyroben, jemně voní a saunování je díky tomu skutečně ojedinělým zážitkem.

Pokud milujete dřevo, ale rustikální styl není nic pro vás, podívejte se na saunu Modern. Její interiér obkládáme cedrovými kazetami a strop špalíky stejné dřeviny. Každá je naprosto originální a nadchne i nejnáročnějšího milovníka designu.

Nejluxusnějším modelem v naší nabídce je sauna Future. Má prosklené pohledové stěny a ergonomické opěrky zad s LED podsvícením. Future je zkrátka model, který si nezaslouží stát v koutě.

Bude to malá Mini, rustikální Avalon nebo designová Modern? Podívejte se na kompletní nabídku interiérových saun a nezapomeňte, že sauny mohou být i venkovní nebo ve formě saunového domku.

Podobné články
Zpět na výpis článků
x
Vybíráte saunu?

Pomůžeme vám
s výběrem
vaší nové sauny.

Chcete poradit?
Poslat kalkulaci?

ANO, CHCI