Menu
Co potřebujete najít?
Úvod > Články > Infrasauny > ISM, ISC, ISV, Grand Vitae: Rozdíly se skrývají v infrazářičích

ISM, ISC, ISV, Grand Vitae: Rozdíly se skrývají v infrazářičích

Články Infrasauny
5. července 2015

Názvy tří z nich se sice liší jen v jednom písmenku, rozdíly mezi jednotlivými modely infrasaun jsou ale daleko větší. Zjistěte, který model je ten pravý pro vás.

Kompletní nabídku našich infrasaun jste si dosud mohli prohlédnout v katalogu, nyní už jsou k dispozici i v přehledném rozcestníku na webu. Můžete tak jednoduše porovnat parametry infrasaun a bez složitého pročítání rovnou kliknout na tu, která se vám líbí nejvíc.

 

Zářiče EOS nabízí dvě varianty

První dvě infrasauny z naší nabídky používají fóliové zářiče EOS. U modelu ISM Classic jsou to magneziové, které 20 % výkonu využívají na ohřátí vzduchu a zbytek na prohřátí těla infračerveným zářením.

Infrasauna ISC je osazen keramickými zářiči, které se vyznačují rychlým nahřátím, ovšem za cenu větší spotřeby energie. Oba modely ale disponují rozsahem infračerveného spektra 2-10 μm a mříží, která zabraňuje přímému styku se zářiči. Jejich povrchová teplota totiž činí až 300 °C!

Ať už si vyberete infrasaunu ISM nebo ISC, vždy si můžete zvolit z 5 typů provedení či si s naší pomocí navrhnout zcela vlastní model.

 

Nejmodernější zářiče Philips Vitae ušetří čas i energii

Seznamte se s infrazářiči Philips Vitae, které se předehřejí za 1 sekundu bez toho, aniž by k tomu potřebovaly větší množství energie. Tyto zářiče patří mezi nejmodernější infrahalogenové lampy a pokrývají všechna tři spektra infračerveného záření.

Milovníky špičkové kvality a klasického vzhledu proto jistě zaujme model ISV ze smrkového nebo cedrového dřeva. Můžete si vybrat ze 4 variant nebo vám navrhneme infrasaunu na míru. Navíc se vám vejde i do bytu – nejmenší model potřebuje jen zhruba metr čtverečný poblíž zásuvky.

Skutečný skvost v naší nabídce představuje infrasauna Grand Vitae. Vyrábíme ji z luxusního cedrového dřeva a části pohledových stěn jsou prosklené. Díky tomu se snadno stane dominantou interiéru a je jen na vás, jak bude velká – na výběr máte ze tří možností. Za příplatek vám také dovnitř nainstalujeme reproduktory s MP3 přehrávačem.

Zvolíte zářiče EOS nebo Philips Vitae? Ať už vás láká originální design nebo nejlepší poměr ceny a kvality, podívejte se na naši kompletní nabídku a určitě si vyberete.

Podobné články
Zpět na výpis článků
x
Vybíráte saunu?

Pomůžeme vám
s výběrem
vaší nové sauny.

Chcete poradit?
Poslat kalkulaci?

ANO, CHCI