Menu
Co potřebujete najít?
Úvod > Články > Finské sauny > Novinka- sauna FUTURE – zaváděcí ceny

Novinka- sauna FUTURE – zaváděcí ceny

Finské sauny Články Akce Novinky
10. listopadu 2014

Představujeme naprostou novinku na trhu: luxusní interiérovou saunu FUTURE. Navštivte nás na dni otevřených dveří v sobotu 22.11. od 9 do 16 hodin a objednejte si tento skvost za zaváděcí ceny. Při této příležitosti můžete zakoupit i další naše luxusní sauny za zajímavé ceny.

FUTURE je inovativní luxusní sauna se zcela novým typem interiéru a obkladu stěn, kterou nabízíme již od rozměru 1700x1700mm.

Moderní obklad stěn nabízíme ze speciálních dýhovaných desek od rakouské společnosti ROHOL, která nabízí cca 100 různých dekorů dřeva. Jednotlivé desky jsou spojovány vloženým širokým perem, které zajistí horizontální či vertikální efektní linii spojů.

Zcela nově a vyjímečně je řešen také interiér sauny. Jedná se zejména o unikátní ergonomické lamelové opěrky zad a rošty lavic.

Lamelové opěrky jsou zasazeny ve stěně sauny a jsou dvojitě nasvíceny liniovým LED osvětlením.

Technologii zde zastupují nejmodernější regulátor od společnosti EOS – typ EMOTOUCH II+ nebo variantně typ wawe.com4 touch od společnosti SENTIOTEC. Správné klima v sauně zajišťuje topidlo exkluzivní řady S LINE typ HERKULES nebo příplatkově typ MYTHOS.

Skutečným klenotem je pak exteriér sauny, který je řešen speciálním bezrámovým prosklením dvou pohledových stěn, s luxusním nerezovým kováním sklo/sklo a prostorově dominantním prvkem válcového madla, ostatní pohledové strany jsou řešeny masivním obkladem z finské břízy.

Sauna FUTURE nabízí naprostou špičku designu a kvality mezi interiérovými saunami.

Produkt svými parametry patří spíše do oblasti inteiérového nábytku a je vhodný jako dominantní prvek bytového interiéru.

Standardní cena již od 360.000,- Kč bez DPH, zaváděcí ceny se slevou až  20%

Kontakt: 702208459 a 601385019

Podobné články
Zpět na výpis článků
x
Vybíráte saunu?

Pomůžeme vám
s výběrem
vaší nové sauny.

Chcete poradit?
Poslat kalkulaci?

ANO, CHCI