Menu
Co potřebujete najít?
Úvod > Články > Finské sauny > Jaké byly Dny otevřených dveří a jaké nové sauny jsme představili?

Jaké byly Dny otevřených dveří a jaké nové sauny jsme představili?

Finské sauny Články Akce Novinky Infrasauny
31. května 2019

Děkujeme všem návštěvníkům a zájemcům o sauny a infrasauny, kteří s námi strávili páteční odpoledne a sobotu během Dnů otevřených dveří našeho showroomu. Snad i díky skvělému počasí byla účast hojná a my věříme, že si to u nás všichni návštěvníci užili. Pro ty z vás, kdo jste se nemohli zúčastnit, přinášíme reportáž o tom, co vše bylo k vidění + představíme si novou infrasaunu a saunu, které si během těchto dnů užily svoji premiéru.

Sauny, sauny, všude kolem samé sauny! A infrasauny, samozřejmě!

Uprostřed našeho saunového showroomu roste strom. Tedy, není to opravdický strom, ve skutečnosti skrývá nosný sloup, bez kterého by nemohl být prostor tak otevřený, ale má zelené listy a vypadá skoro jako opravdický. A naše děti jej milují.

Saunové

Protože všude okolo tohoto stromu máme vystavené jednotlivé finské sauny, mohlo se chvílemi stát, že bylo, díky většímu množství zájemců, maličko těsno. Na druhou stranu jsou sauny rozmístěné hned vedle sebe a vyniknou tak jejich odlišnosti.

Saunové

Pro každý model sauny (a nabízíme 9 saun a 4 infrasauny) je nejvíce rozhodující design, který odlišuje jednotlivé sauny od ostatních – protože vybavení i rozměr přizpůsobíme vašemu přání a potřebám.

Den

Od ostatních společností, které také nabízí sauny, se lišíme tím, že vyrábíme a navrhujeme sauny na míru. Saunu vám nejenže vyrobíme podle rozměru, který potřebujete, ale i vybavení můžete mít takové, jaké se vám líbí.

Den

Saunu od nás zkrátka budete mít přesně takovou, jakou jste si vysnili. U nás se nemusíte omezovat.

Den

 

Nová a ještě lepší infrasauna Glassy 2019

Hned u vchodu si mohli návštěvníci prohlédnout prosklenou inovovanou infrasaunu Glassy v její aktualizované premiéře. Tato designová infrakabina je v naší modelové řadě postavena nejvýše. Právem.

A my jsme, už tak dokonalou infrasaunu Glassy, počínaje letošním rokem, ještě vylepšili.

Nová Glassy má celoskleněné boční stěny. V tom je jiná než ostatní infrasauny. Můžete si vybrat, zda preferujete sklo v kouřovém (bronze) nebo čirém (crystal) odstínu. Sklo je samozřejmě kalené a je ukotvené do konstrukce kabiny jedinečným a dokonale bezpečným způsobem.

Luxusní dojem zdůrazňují exkuzivní ROHOL desky s dýhou ze dřeva amerického ořechu. Celé zpracování kabiny, včetně detailů, je mimořádně pečlivé a snese ta nejpřísnější měřítka a srovnání s produkcí od světových výrobců.

Infrasauna

My v Saunasystem si uvědomujeme, že infrasaunu dělají infrazářiče. Na nich totiž záleží, jaké bude mít infrakabina vlastnosti: zda bude jen obyčejnou prohřívárnou nebo bude mít léčivé účinky.

Proto jsme do Glassy použili to nejlepší co existuje: zcela nové prémiové infrazářiče Vitae Protect.

Od původních zářičů Vitae se tento nový model infrazářičů liší tím, že má vpředu speciální krycí sklo s filtrem, který vylepšuje vlastnosti infrazáření.

Navíc mají nově infrazářiče Vitae Protect zvýšenou odolnost proti vlhkosti a jsou tak vhodné i pro bio-sauny a lze je tak používat pro kombinované sauny (kde je vyšší relativní vlhkost vzduchu).

Širokospektrální infrazářiče Vitae Protect se rozehřejí na 100 % výkon ihned po zapnutí. Tohle jiné infrazářiče neumí – u obyčejných typů infrazářičů budete čekat několik minut, než bude infrasauna připravená k použití. To vás bavit nebude.

Infrasauna

Nejvíce však oceníte nejdůležitější vlastnost zářičů Vitae Protect: produkují totiž celé spektrum infračerveného záření. To se skládá z několika složek: A, B, C. Pouze toto komplexní infrazáření umí pronikat hluboko do tkáně a díky tomu má až dvojnásobnou účinnost proti běžným infrazářičům, které nabízí ostatní výrobci.

Platí tedy, že díky svým vlastnostem je infrazáření Vitae Protect nejpodobnější opravdickému sluníčku a má prokazatelné léčivé účinky:

  • stimuluje krevní oběh
  • snižuje ztuhlost svalstva, vaziva a kloubů
  • působí pozitivně na léčbu zánětlivých procesů v těle
  • likviduje bakterie a viry

Infrasaunu Glassy ovládáte uvnitř z kabiny. Plně digitální regulace Infratec Premium byla navržena a vyrobena německou společností EOS a umožňuje efektivní nastavení výkonu infrazářičů.

Infrasauna

Osvětlení infrasauny je barevné LED a lze jej ovládat na dálku. Pokud rádi během saunování posloucháte hudbu, nabízíme zesilovač s Bluetooth technologií a vnitřním ovládáním, samozřejmě včetně reproduktorů.

U infrasauny Glasy nerozhoduje, zda máte obrovský dům nebo malý byt. Mysleli jsme na každého. Můžete ji mít ve velikosti kompaktní kabinky pro jednu osobu nebo v prostorné variantě pro 2 nebo 3 osoby, ale rozměry kabiny vám rádi přizpůsobíme. Nejmenší rozměr Glassy lze vyrobit na půdorysu 120 x 110 cm a výšce 207 cm.

A protože Glassy je v naší nabídce to nejlepší, nabízíme pro náročné zájemce i extra nadstandardní výbavu:

  • Infrasteam 200: aktivní výparník do infrakabiny pro výrobu vlhčího vzduchu
  • Sound&Light: exkluzivní světelný LED a zvukový systém Kvalita a komfort.

To je infrasauna Glassy. Pokud jste ji ještě neviděli, přijďte si ji prohlédnout a nezávazně vyzkoušet do našeho showroomu

 

Nová venkovní sauna Native Typ 3 – ještě je horká!

V posledních letech strmě roste obliba venkovního saunování. Aby ne – užívat si saunování v přírodě, v klidu své zahrady a s pohledem na západ slunce – to musí nadchnout i toho největšího morouse.

V našem Showroomu již máme několik let vystaven plně funkční a krásný saunový dům Puutalo, ale přeci jen: někomu se může zdát příliš velký. Na druhou stranu, je Puutalo to nejlepší, co můžete na své zahradě mít. A tomu odpovídá i cena.

Venkovní

Chtěli jsme přiblížit možnosti venkovního saunování všem. Proto máme v nabídce saunové kabiny Native, které využívají podobnou konstrukci, jako interiérové sauny. Aby je bylo možné používat venku po celý rok, mají speciálně zesílené stěny, strop i podlahu a tepelnou dvojitou izolaci až 80 mm.

Dokonalou odolnost proti dešti a sněhu zajišťuje této venkovní sauně atika střecha z tmavého plechu v antracitovém odstínu.

Venkovní

Venkovní stěny sauny TYP3 jsou vyrobeny z širokého masivního cedru, který je napuštěn teakovým olejem.

A teprve teď se dostáváme k tomu, co finskou saunu TYP3 odlišuje od ostatních: vnitřní obklad je vyroben z kartáčované THERMO olše. Jedná se horkou novinku a zcela první saunu s tímto nádherným dřevem.

Venkovní

Bojíte se, že byste nezvládli údržbu své venkovní sauny? Strach je zbytečný – údržba venkovní sauny je snadná. Stačí venkovní stěny jednou za rok napustit teakovým olejem. To zvládnete během jedno odpoledne (nejlépe na jaře nebo na podzim) a je to tak snadné, že to můžete svěřit i vašim dětem. Budou nadšené!

Venkovní

Venkovní finskou saunu Native můžete mít ve 4 základních rozměrech – nejmenší má půdorys 180 x 160 cm a ten největší 240 x 220 cm. Samozřejmě i zde platí, že vám rozměr přizpůsobíme a saunu vám vyrobíme na míru.

Venkovní

Prostor, volnost, blízko k přírodě a přesto v dokonalém luxusu. To je venkovní sauna Native. Pokud jste si ji ještě nevyzkoušeli, zastavte se v našem showroomu v Praze – Uhříněvsi.

 

Občerstvení a VIP slevy!

Co si budeme nalhávat – i ta nejlepší zábava vázne, když člověku kručí v břiše. Proto jsme pro všechny návštěvníky měli podle chuti k dispozici občerstvení a výtečné grilované selátko. Navíc v sobotu hrála živá hudba a každý zájemce odcházel s Voucherem na slevu 10 % na cokoli z naší nabídky.

Den

Pokud jste se Dnů otevřených dveří nemohli zúčastnit, není důvod ke smutku.

Den

Můžete náš showroom navštívit od pondělí do pátku vždy od 9 do 17 hodin. Probereme u výtečné kávy nebo čaje vaše představy a prohlédnete si vystavené sauny. A pokud si nějakou budete chtít vyzkoušet, ručníky vám půjčíme. Těšíme se na vás!

Podobné články
Zpět na výpis článků
x
Vybíráte saunu?

Pomůžeme vám
s výběrem
vaší nové sauny.

Chcete poradit?
Poslat kalkulaci?

ANO, CHCI