Menu
Co potřebujete najít?
Úvod > Články > Novinky > Infrasauna, která opravdu léčí

Infrasauna, která opravdu léčí

Články Novinky Infrasauny
25. července 2018

Na trhu je mnoho infrasaun. Liší se velikostí i technickými parametry. Ale podstata jim zůstává skrytá. Často nesplňují to, co lidé opravdu chtějí. My jsme na to šli jinak. Vzali jsme si čistý list papíru a napsali jsme na něj vše, co by měla nová infrasauna splňovat. A teprve potom jsme, od samého počátku, začali navrhovat novou infrakabinu.

Přesně takovou, jakou jsme si vysnili. Takovou infrasaunu, na jakou se nás v minulosti ptali naši zákazníci a takovou, jakou bychom si sami rádi pořídili. A naše představy jsme zhmotnili do zcela nového modelu, kterému jsme dali název Vitae THERMO.

 

Proč je infrasauna Vitae THERMO jiná než ostatní?

Protože je jiná. Protože nejdůležitější částí každé infrakabiny jsou infrazářiče. A my na nich nešetřili. Použili jsme ty nejlepší: špičkové širokospektrální zářiče Vitae.

Tyto infrazářiče totiž produkují celé spektrum IR záření a jejich záření je nejpodobnější slunečním paprskům. Infračervené záření typu A, B, C ze zářičů Vitae proniká hluboko do vaší tkáně, a oproti nejpoužívanějším keramickým zářičům má až dvojnásobnou účinnost. Díky tomu, že záření proniká až do hloubky těla, mají Vitae prokazatelné léčivé účinky: stimulují krevní oběh, snižují ztuhlost svalstva, vaziva a kloubů a pozitivně působí při léčbě zánětlivých procesů, likvidují viry a bakterie.

Infrasauna

 

Další obrovskou výhodou infrazářičů Vitae je rychlost jejich rozehřátí na 100 % výkonu. Stačí zapnout vypínač a než řeknete „švec!“ je infrasauna připravená. Tohle jiné zářiče neumí – u běžné infrasauny s keramickými zářiči budete čekat v lepším případě několik minut. A mezitím se váš elektroměr bude točit zbytečně…

Důležitá

 

Tady je CMI: centrální mozek infrasauny

Píše se rok 2018, takže i ovládání infrasauny Vitae THERMO je plně digitální, s rozsáhlými možnostmi přizpůsobení výkonu infrazářičů. Například lýtkový zářič se ovládá zcela nezávisle od ostatních a můžete si ho během saunování vypnout.

Ovládání

 

3 typové rozměry a nekonečné množství variant

Někdo žije ve velkém domě, jiný má nádhernou zahradu a někdo panelákový byt. Ale jedno mají všichni společné – každý si může pořídit infrasaunu Vitae THERMO ve velikosti, která mu bude vyhovovat.

V naší nabídce jsou 3 nejčastější typizované rozměry, odpovídající počtu osob v kabině. Myslíme i na nejmenší byty, takže i v panelákové koupelně můžete mít kvalitní domácí infrasaunu: stačí vám plocha o půdorysu 122 x 110 cm, což je rozměr většího sprchového koutu.

Pokud vaše nároky splní jen infrasauna na míru, není problém – velikost i vybavení infrakabiny Vitae THERMO přizpůsobíme vašim potřebám a možnostem. A to ve vestavěné variantě nebo jako samostatně stojící infrakabinu – v interiéru i na vaší zahradě.

Infrasaunu

 

Špičkové materiály a přitom rozumná cena

Na stavbu infrasauny Vitae THERMO používáme pečlivě vybíraná masivní prkna z Thermo Abachi. Díky exkluzivní šířce prken (175 mm), vypadá infrakabina jako originální nábytek ve vašem obýváku. Je nádherná a rychle se do ní zamilujete.

Na

 

Vaši domácí infrasaunu si můžete nakonfigurovat téměř podle libosti – co byste řekli třeba hvězdnému nebi na stropě vytvořenému z barevných optických vláken? Už ve standardní výbavě nabízíme Vitae THERMO s kvalitními celoskleněnými dveřmi s magnetickým zavíráním a lavicemi, opěrkami zad a podlahovým roštěm z Abachi dřeva.

Základní cena infrasauny u nejmenšího modelu Vitae THERMO 1 přitom začíná na částce 122.900,- Kč (+ DPH). Uvedená cena je včetně montáže a dopravy na území ČR a je platná k červnu 2018.

Pořiďte si originální a kvalitní infrasaunu české výroby s nejlepšími infrazářiči na trhu. Jako bonus navíc získáte poradenství a servisní zázemí stabilní společnosti po celou dobu životnosti infrakabiny. Standardní záruka je u nás 3 roky na technologie infrasauny + 5 let na kabinu.

Infrasauna

 

Kontaktujte nás pro více informací nebo si dohodněte termín návštěvy v našem Saunovém showroomu v Praze Uhříněvsi. Rádi vám poradíme s výběrem či konfigurací a ukážeme vám i naše ostatní modely saun a infrakabin. Těšíme se na vás!

Podobné články
Zpět na výpis článků
x
Vybíráte saunu?

Pomůžeme vám
s výběrem
vaší nové sauny.

Chcete poradit?
Poslat kalkulaci?

ANO, CHCI