Menu
Co potřebujete najít?
Úvod > Články > Finské sauny > V sauně se budete cítit jako v luxusním obýváku

V sauně se budete cítit jako v luxusním obýváku

Finské sauny Články
1. června 2017

Podsvícené lavice, ergonomické opěrky, noční obloha na stropě, aroma z automatického dávkovače a příjemná hudba z vestavěných reproduktorů už na vás čekají. Vy jenom nastavíte teplotu na dotykovém displeji a jdete se saunovat. V sauně 21. století.

 

Topte elektrikou, regulujte dotykem

Už dávno nemusíte rozdělávat oheň, abyste se mohli vypotit v sauně. Moderní elektrická topidla rozehřejí vaši saunu během pár minut. Vy pouze nastavíte teplotu na dotykovém displeji.

Stačí několik kliknutí na obrazovce a máte požadovanou teplotu, intenzitu světla, nebo si můžete nastavit spuštění topidla na určitý čas. Po návratu z práce na vás bude čekat vyhřátá sauna.

Pokud si vyberete topidlo s automatickým vyvíječem páry, máte možnost na ovladači přepínat i mezi klasickou finskou saunou a biosaunou. A jestli fandíte infrapaprskům, které prohřívají kůži do hloubky, sáhněte po kombinaci klasického topidla s infrazářičem.

Topidlo podle své volby si vyberte v našem e-shopu na https://www.prowellness.cz/cs/. Pokud si nebudete s čímkoliv vědět rady, pomůžeme vám s výběrem.

 

Spojte saunování s chromoterapií

Víte, co to chromoterapie je? Léčebné využívání barev. V moderních saunách můžete už tak zdravé pocení doplnit ještě touto procedurou. Nastavte si povzbuzující barvy, které vás každé ráno dostanou do nálady, nebo na sebe večer nechte působit světlo s uklidňujícími účinky.

Bavte se v sauně s přáteli nebo uspořádejte romantický večer pro svého partnera. Atmosféru doladí i opěrky podsvícené LED žárovkami, nebo noční obloha promítaná na strop sauny.

 

Sauna Future je saunou budoucnosti

Krásným příkladem toho, jak může vypadat vaše dokonalá sauna, je finská sauna Future v dokonalém designu s prosklenými zdmi, rohovým vstupem a kamenným obkladem.

Vevnitř si sednete na lavici z té nejkvalitnější africké vrby abachi, která nepálí ani při teplotách kolem 115° C a uvelebíte se do anatomicky vytvarovaných opěrek s LED podsvícením. Zevnitř je sauna obložená cedrem, zvenku se používá finská bříza. Vždy stavíme sauny z těch nejkvalitnějších materiálů s nejlepšími tepelnými vlastnostmi.

Abyste v sauně nemuseli jen tak sedět, nainstalujeme vám reproduktory a můžete si pustit romantické písně pro partnera či partnerku nebo oblíbené vypalováky pro své přátele. Z vestavěného MP3 přehrávače si poslechnete cokoliv.

Pokud vás sauna Future zaujala, není nic jednoduššího než se pustit do splnění snu. Dodáme vám ji jak volně stojící, tak vestavěnou i do atypických prostor třeba ve sklepě. Začněme třeba 3D projekcí…

Podobné články
Zpět na výpis článků
x
Vybíráte saunu?

Pomůžeme vám
s výběrem
vaší nové sauny.

Chcete poradit?
Poslat kalkulaci?

ANO, CHCI