Menu
Co potřebujete najít?
Úvod > Články > Finské sauny > Je tu podzim! Hurá ven a do sauny

Je tu podzim! Hurá ven a do sauny

Finské sauny Články Saunování
27. září 2016

Na fotky z letní dovolené už začíná pomalu padat prach, vy jste ale plní energie. Ještě aby ne. Intenzivní pobyt na čerstvém vzduchu a slunci vám dobil baterky. Využijte toho naplno a ideálně zásoby sil ještě znásobte.

Užívejte si to, co vám jde k duhu

Nedovolte podzimu, aby vás zahnal domů. Vyrazte ven za sportem. Je jedno, jestli s rodinou pojedete na výlet na kolech, rozhodnete se s partnerem sjet řeku nebo zda si vyberete sólo víkendový vandr. Nejdůležitější je si aktivitu užít a mít z ní radost.

Za sportem nebo relaxací se můžete vydat se svými přáteli či rodinou. Pokud ale cítíte, že si chcete svoji energii užít sami, máte na to rozhodně nárok. Váš čas, vaše pravidla.

Nešetřete na sobě. Dopřejte nabuzenému tělu masáž, ochutnejte něco, co jste ještě nezkusili nebo si naordinujte welness či odpoledne v sauně.

Zpátky ke kořenům a chvíli u nich zůstat

Ať už novou sílu využijete ke splnění odkládaných úkolů, sportování nebo péči o sebe, nezapomínejte si na chvíli vydechnout.

Odpočiňte si ideálně v přírodě. A ještě lepší bude, když při relaxaci posílíte tělo i mysl.

Přihořívá?

Jen si to představte – vnímáte vůni lesa, je vám příjemné teplo, drobné bolesti opouštějí tělo a před vámi se otevírá pohled do něžně zeleného trávníku.

Stačí zamžourat do podzimního slunce, vdechnout ještě více teplý vzduch a obdivovat paletu barev, se kterou tak štědře řádí podzim na vaší zahradě. Ano, jste doma. Ve své zahradní sauně. Spokojení a šťastní. S takovou porcí energie hravě překlenete i první mrazíky.

Malý kousek Finska i na vaší zahradě

Vyberte si z naší nabídky venkovních saun tu nejlepší pro vás. Samozřejmostí je vysoká odolnost použitého dřeva – sauna bude bez obtíží čelit i přívalům sněhu. Teď si ale v klidu užijte zlatavý podzim. Sníh ještě počká.

Podobné články
Zpět na výpis článků
x
Vybíráte saunu?

Pomůžeme vám
s výběrem
vaší nové sauny.

Chcete poradit?
Poslat kalkulaci?

ANO, CHCI